Blaffende honden bijten niet

Blaffende honden bijten niet is een Nederlandse uitdrukking die inhoudt dat mensen met een grote mond vaak weinig te zeggen hebben en niet snel tot actie overgaan. Het blijft vaak bij dreigen en dreigementen. Hoe anders is het met blaffende honden, want die bijten wel en kunnen tijdens een vakantie met hond voor overlast zorgen. Onze tip: Huur voor blaffende honden op vakantie een vakantiehuis met omheinde tuin. Lees meer over hondenrassen voor je een hond aankoopt. Het karakter van een hond wordt voor een groot gedeelte bepaald door het ras en de opvoeding.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Blaffende honden op een bungalowpark met hond

Honden die voortdurend blaffen kunnen een ergernis zijn voor andere vakantiegangers. Als je een hond hebt die slecht luistert en om het geringste gaat blaffen, is het niet verstandig een hondenbungalow bij bijvoorbeeld Landal of CenterParcs te huren. Een vakantiehuis met omheinde tuin aan de kust is een betere optie. Maar dan wel een vrijstaand vakantiehuis met hond aan zee met een flinke afstand tot de buren. Sommige blaffende honden bijten wel niet, hondengeblaf wil je niet tijdens je vakantie hebben.

blaffende hond

Een vakantie appartement met hond is helemaal uit den boze.

Als je een drukke hond hebt die ook nog eens veel blaft, is het huren van een vakantie appartement met hond geen goed idee. Appartementen zijn in d regel erg gehorig en als een baby huilt of een hond blaft, kan dat je vakantieplezier aardig verstoren. Hetzelfde geldt voor een vakantie met huisdier in een honden hotel. Ook daar is het niet prettig als je buren een hond hebben die zich voortdurend laat horen. Een vrijstaand vakantiehuis met grote omheinde tuin is vaak de beste oplossing. Voor U, de hond en andere mensen die op vakantie zijn er van rust willen genieten.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner