Bungalowpark met hond

Boek een bungalow op een bungalowpark met hond

Vier je vakantie met huisdier op een bungalowpark met hond. Op dit type bungalowparken vind je groepsbungalows en bungalows waar honden toegestaan zijn. Ook vind je op een aantal parken echte hondenbungalow. Soms zelfs honden bungalows met omheinde tuin.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Bungalowparken met hond en zwembad

Je kunt ook een vakantie met huisdier op een bungalowpark met hond en zwembad boeken. Op de Veluwe, in de Achterhoek, in Limburg of Belgisch-Limburg bijvoorbeeld. Zo een verblijf in een bungalowpark met zwembad en hond biedt diverse voordelen.


Mindervaliden bungalowparken met hond

Diverse bungalowparken met hond hebben naast de reguliere vakantiebungalows ook een aanbod aangepaste bungalows met hond. Deze huisdiervriendelijke bungalows zijn geheel of gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden en altijd rolstoelvriendelijk. Nagenoeg alle grote bungalowketens, ook Landal, Roompot, Topparken en RCN bungalowparken hebben wel een aanbod mindervaliden bungalows waar hond welkom is.

mindervalide huisje met hond

Last minute bungalowpark met hond

Goedkope vakantie met hond boeken? Ga voor een bungalow met hond op een last minute bungalowpark. Je kunt in de meeste gevallen nog een last minute bungalow op een bungalowpark met hond boeken op de dag van vertrek. Voor een last minute vakantie met hond buiten de Benelux of met het vliegtuig, moet je langer van tevoren zo een goedkope vakantie met hond boeken.


Bungalowpark met hond aan zee

Het is meestal mogelijk en vakantie met huisdier op een bungalowpark met hond aan zee te boeken. Dat kan aan de Nederlandse, Belgische of Franse kust maar ook in landen als Italië en Portugal vind je bungalowparken met zwembad aan zee waar honden toegelaten worden.

hond in de branding

Bungalowpark of vakantiepark met hond?

Er is een duidelijk verschil tussen vakantieparken en bungalowparken met hond. Op een vakantiepark met hond kan je tal van typen accommodaties tegenkomen, ook chalets, familie villa’s en grote vakantiehuizen. Op een bungalowpark waar honden toegestaan zijn, zal je uitsluitend bungalows vinden.

Hoeveel honden toegestaan op bungalowparken met hond?

Op de meeste van deze bungalowparken zijn per accommodatie 1 á 2 huisdieren toegestaan, een enkel park met hond laat 3 huisdieren per hond toe maar altijd tegen een toeslag. Voor een vakantie met 3 of 4 honden, boek je bij voorkeur een particulier vakantiehuis. Er zijn zelfs huiseigenaren die 5 honden toelaten na overleg. Dit zijn meestal zelf ook honden liefhebbers met een soepel beleid ten aanzien van een vakantie met meerdere honden.


Center Parcs banner