Hotels waar honden toegestaan zijn

Vind hier hotels waar honden toegestaan zijn.
Liever een hotel met hond boeken? Dit zijn de meest huisdiervriendelijke hotels van Nederland en België.

Hotel met hond

Hotels honden toegestaan, ze zijn er.

Je kunt ook kiezen voor een overnachting met de hond in een hotel. Wij hebben de leukste en meest huisdiervriendelijke hotels geselecteerd. In de hotels zijn per hotelkamer 1 á 2 honden toegestaan. Er zijn ook hotels met hond waar 3 á 4 honden welkom zijn.


hotel met hond

Hotels honden toegestaan aan zee

De leukste hotels met huisdier, liggen aan zee. Wat dacht je van een overnachting met hond in Noordwijk aan Zee of Burg-Haamstede? Het is mogelijk een hotelkamer aan de kust met zeezicht te boeken.


Hotel met hond

Hotels honden welkom in de bossen

Veel van de door ons geselecteerde honden hotels liggen midden in de bossen. Favoriet zijn de hotels met hond op de Veluwe, in Drenthe, Overijssel en Noord-Holland. Maar ook in bijvoorbeeld Noord-Brabant, Zuid-Limburg en Zeeland kan je een hotel met hond in een bosrijke omgeving huren.


wandelen met de hond in de natuur

Hotels honden welkom met binnenzwembad of Spa

Een aantal 3, 4 en 5 sterren hotels met hond, hebben de beschikking over een verwarmd binnenzwembad of Spa. Ideaal voor een wellness weekendje met de hond.


Hotel met hond

Bijna alle hotelketens hebben hotels waar huisdieren toegestaan zijn

Je kunt een hotel met hond boeken bij bijna iedere hotelketen. Er zijn zelfs hotels met speciale honden hotel kamers en huisdieren arrangementen. Boek bijvoorbeeld een hotel waar honden toegestaan zijn bij een Fletcher, van der Valk of Postillion hotel. Of kijk wat de mogelijkheden voor huisdiervriendelijke hotels zijn bij de Bilderberg groep of Golden Tulip hotels.

honden toegestaan in hotel

All inclusive hotels met hond

Enkele hotels hebben een all inclusive arrangement. Dat houdt in dat naast de overnachting, het eten en drankjes in de All In prijs inbegrepen zijn. Voor het eten van uw huisdier moet u zelf zorgen. Wel zijn er een aantal all inclusive hotels met hond waar een hondenmand en verrassingspakket klaar staat.


Hotel met hond

De regels die voor honden in het hotel gelden

Dat 1 of méér honden op de hotelkamer zijn toegestaan, wil niet zeggen dat ze in alle ruimten in het hotel welkom zijn. In de meeste hotels zijn honden niet welkom in het restaurant. Maar ook hier gelden uitzonderingen. Er zijn hotels waar huisdieren ook in de restaurants en andere publiekelijke ruimten welkom zijn. Dit zijn met name de hotels met honden arrangement.

Strandpaviljoen honden welkom

Wat zijn de kosten voor een overnachting met de hond?

Er zijn een beperkt aantal hotels waar de overnachting met de hond geheel gratis is. Bij de meeste hotels waar honden toegestaan zijn, betaal je een vergoeding per nacht per hond. In de goedkoopste hotels met hond bedraagt die vergoeding 10 of 15 euro per hond per nacht. In de de duurdere hotels betaal je wel tot 35,00 euro per huisdier per nacht. Bij ieder hotel op deze pagina staat aangegeven wat de kosten van honden zijn.


Hotel met hond