Huisje met hond

Je kunt hier een huisje met hond huren

Huur een huisje met hond in Overijssel, Drenthe of Gelderland of boek een vakantie met huisdier aan zee, in Zuid-Limburg of Noord-Brabant. In onze vakantiehuisjes zijn tot 5 honden toegestaan. Ook voor een vakantie met de hond in Duitsland, Frankijk of België.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Huisje huren met hond Nederland.

Huur een huisje in Nederland met hond. Voor een huisje met hond in Drenthe, Zuid-Limburg, Waddeneilanden of de Veluwe bijvoorbeeld.

In België een huisje met hond huren

Vind hier huisjes met hond België Voor een huisje met hond en privé sauna in de Belgische Ardennen bijvoorbeeld.

Een vakantie met hond in Frankrijk vieren.

Ons aanbod vakantiehuisjes met hond Frankrijk Voor een huisje met hond in Bretagne, Normandië of Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld.

Huisjes waar honden welkom zijn in Duitsland

Vind hier een huisje met hond Duitsland. Voor een huisje met 2 honden in bijvoorbeeld het Zwarte Woud, Eifel of Beieren. Duitsland is één van de meest huisdiervriendelijke landen van Europa. Je kunt er ook een particuliere vakantiewoning met hond boeken.

Een huisje huren met hond en sauna

Als je een bijzondere vakantie wilt boeken en naast het wandelen met je hond, ook wil genieten van wellness, is het huren van een huisje met sauna aan te raden. Een sauna in je vakantiehuisje met hond heeft een echte meerwaarde. Zeker als die sauna een infraroodsauna is en het huisje naast de sauna ook nog een ligbad en afgesloten tuin heeft. Je kunt dergelijke wellness huisjes met hond huren in Nederland, Duitland, Frankrijk en België. Er zijn ook vakantiehuisjes met sauna én hottub te huur.

Een vakantiehuisje huren met hond en jacuzzi.

Huisjes met jacuzzi waar honden welkom zijn, zijn mateloos populair. Steeds meer mensen kiezen voor het huren van een huisje met hond en buiten jacuzzi. Er zijn ook huisjes met bubbelbad, binnen jacuzzi of whirlpool te huur. Ze hebben allemaal hetzelfde doel. Jou een heerlijk relaxvakantie met hond bezorgen. Je kunt hier een huisje met hond en jacuzzi huren.

Huisjes met hond en omheinde tuin

Een huisje huren met hond en omheinde tuin, biedt diverse voordelen. Zo kan je genieten van méér privacy, een grote tuin en het feit dat honden uit goed omheinde tuinen niet kunnen ontsnappen. Voor mensen met baby’s, kleuters en peuters is dat ook een fijne bijkomstigheid want een omheinde tuin is veilig. Als je dan ook nog eens een huisje met omheinde tuin in het bos weet te huren, kan je extra genieten van de natuur. Een voor een vakantie met hond in de zomer. Ook honden kunnen verbranden. Een bos met bomen geeft schaduw en zorgt voor verkoeling in de tuin.

Huisje huren met hond aan zee

Een vakantie met hond aan zee of kust, is altijd een goed idee. Als je een huisje met hond kunt vinden op minder afstand van 500 meter van de zee ben he zo op het strand. Ideaal om in de vroege ochtend lange wandelingen langs de kust te maken. Je kunt via deze site een huisje met hond huren op minder dan 200 meter van de zee. Je kunt hier een huisje huren met hond aan zee.
Voor de liefhebbers van Zeeland en de mooiste stranden en duinen. Je kunt ook een vakantie met hond in Zeeland boeken. Bijvoorbeeld in de omgeving van Kamperland of Cadzand-Bad.

Huisje huren op vakantiepark met hond

In een eerde blog schreven we over het huren van een vakantiehuis op een vakantiepark met hond. We hebben daar wat voorbeelden van vakantiepark ketens waar honden meestal zijn toegestaan.
Een huisje met hond op een vakantiepark huren is veelal goedkoper, dat geldt zeker voor de meivakantie en herfstvakantie. Een huisje voor een vakantie met 3 of 4 honden, huur je doorgaans via een particulier. Daar kan je vakantiehuisjes huren waar 3, 4 of 5 honden zijn toegestaan.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner