Huisje huren Oud en Nieuw met hond

Je kunt hier een huisje huren Oud en Nieuw met hond

Huur bij voorkeur een huisje met hond tijdens Oud en Nieuw welke vuurwerkvrij is. Voor een vuurwerkvrije vakantie met hond jaarwisseling en Oud en Nieuw 2022/2023.

Landal vuurwerkvrije parken banner

Huisje huren Oud en Nieuw met hond, vaak noodzaak

Veel honden zijn bang voor vuurwerk. Al dagen voor Oud en Nieuw zijn ze dan al onrustig en kruipen bijvoorbeeld weg onder de tafel. Maar niet alleen honden zijn niet blij met Oud en Nieuw en bijbehoren knalvuurwerk en feestgeweld. Ook mensen kunnen ziek van te veel herrie en feestgedrang worden. Daarom kan het een noodzaak zijn om een vuurwerkvrij huisje met hond tijdens Oud en Nieuw te vieren. Bijvoorbeeld bij één van de RCN vakantieparken in Nederland die altijd vuurwerkvrij zijn.

Welke RCN Vakantieparken in Nederland zijn vuurwerkvrij

RCN heeft 9 vakantieparken in Nederland die vuurwerkvrij zijn. Zo is RCN de Potten in Friesland een park zonder vuurwerk en is RCN De Jagerstee op de Veluwe met Oud en Nieuw ook een park waarbij geen vuurwerk mag worden afgestoken. Je kunt bij RCN dus ook een huisje met hond op de Veluwe huren zonder vuurwerkoverlast met Oud en Nieuw. Overigens zijn de RCN parken tevens christelijke vakantieparken, ieder park heeft wel zijn eigen zondagskerk.

Vuurwerkvrije parken Landal

Landal biedt tijdens Oud en Nieuw op diverse vakantieparken in Nederland vuurwerkvrije huisjes en bungalows te huur aan. Ook voor komende Oud en Nieuw zijn er weer een aantal vakantieparken met hond bij Landal vuurwerkvrij. Dit is voor de periode 27 december 2022 tot 2 januari 2023. Een aantal voorbeelden van vuurwerkvrije en hondvriendelijke parken Landal zijn Vakantiepark Miggelenberg, Hoenderloo en Landal de Sluftervallei op Texel. Voor een vuurwerkvrije vakantie bij Landal op de Veluwe of Texel.

Landal vuurwerkvrije parken banner

Huisje huren met Oud en Nieuw bij Topparken

Ook Topparken heeft een groot aanbod vuurwerkvrije vakantieparken.
Zo is recreatiepark ’t Gelloo op de Veluwe vuurwerkvrij. Dit huisdiervriendelijke vakantiepark op de Veluwe heeft ook een binnenzwembad en dat maakt dit park aantrekkelijk om een vakantie Veluwe met kind en hond te boeken. Een ander Toppark Bospark Ede is ook vuurwerkvrij terwijl bijvoorbeeld ook Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek met Oud en Nieuw geboekt kan worden zonder vuurwerkoverlast. Je kunt overigens bij Résidence Lichtenvoorde een luxe vakantiehuis met hond Nederland boeken want Bospark Ede verhuurt huisjes met hond en sauna of huisjes met hond en jacuzzi. Voor een luxe wellness vakantie tijdens Oud en Nieuw in Nederland.

Huisje in het bos huren tijdens Oud en Nieuw

Indien je er geen behoefte aan hebt om tijdens Oud en Nieuw een huisje met hond te huren op een vuurwerkvrij vakantiepark van Landal, Roompot, RCN vakantieparken of Topparken, dan kan je er ook voor kiezen een particulier huisje in het bos te huren. Bijvoorbeeld een huisje in het bos op de Veluwe. Boek dan wel een huisje in het bos welke wat afgelegen is en niet in de buurt van een dorp of stad ligt. Dat maakt de kans dat je Oud en Nieuw zonder vuurwerkoverlast door komt, een stuk groter.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner