Vuurwerkvrij huisje huren Oud en Nieuw met hond

Je kunt hier een vuurwerkvrij huisje met hond huren tijdens Oud en Nieuw.

Vuurwerkvrije jaarwisseling met hond? Huur een huisje met hond tijdens Oud en Nieuw welke vuurwerkvrij is. Voor een vuurwerkvrij verblijf met hond tijdens de jaarwisseling en Oud en Nieuw. Steeds meer parken met hond hebben een vuurwerkverbod tijdens kerst, de jaarwisseling en Oud en Nieuw. Op deze pagina vind je alle vuurwerkvrije huisjes op parken in Nederland, België of Duitsland. Boek een vuurwerkvrij huisje met hond voor 2 tot wel 20 personen.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Landal vuurwerkvrije parken banner


roompot honden welkom banner

Vuurwerkvrij huisje met hond bij Center Parcs huren.

Zie deze vuurwerkvrije huisjes bij Center Parcs. Goed nieuws voor alle honden vrienden die net zoals de hond niet van vuurwerk en vuurwerkoverlast houden. Alle vakantieparken van Center Parcs zijn vuurwerkvrij en er worden tijdens Oud en Nieuw ook géén vuurwerkshows gegeven. Je kunt een vuurwerkvrije jaarwisseling boeken op één van de Center Parcs in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Een enkel huisje bij Center Parcs heeft een omheinde tuin.


anstige hond voor vuurwerk

Welke RCN Vakantieparken in Nederland zijn vuurwerkvrij

Dit zijn de vuurwerkvrije huisjes en parken bij RCN. Vakantieparken met hond Nederland midden in de natuur. Je vindt bij deze parken met hond met name rustzoekers en natuurliefhebbers.


Grote keuze bij de vuurwerkvrije parken van RCN Nederland.

RCN heeft 9 vakantieparken in Nederland die vuurwerkvrij zijn. Zo is RCN de Potten in Friesland een park met hond zonder vuurwerk en is RCN De Jagerstee op de Veluwe met Oud en Nieuw ook een park waarbij geen vuurwerk mag worden afgestoken. Je kunt bij RCN dus ook een huisje met hond op de Veluwe huren zonder vuurwerkoverlast met Oud en Nieuw. Overigens zijn de RCN parken tevens christelijke vakantieparken, ieder park heeft wel zijn eigen zondagskerk.


Vuurwerkvrije parken Landal

Dit zijn de vuurwerkvrije Parken bij Landal. Hier zijn ook honden bungalows met omheinde tuin te huur. Landal biedt tijdens Oud en Nieuw op diverse vakantieparken in Nederland vuurwerkvrije huisjes en bungalows te huur aan. Ook voor komende Oud en Nieuw zijn er weer een aantal vakantieparken met hond bij Landal vuurwerkvrij. Dit is voor de periode 27 december 2024 tot 2 januari 2025.


Aanraders vuurwerkvrije jaarwisseling met hond bij Landal

Een aantal voorbeelden van vuurwerkvrije en hondvriendelijke parken Landal zijn Vakantiepark Miggelenberg in Hoenderloo en Landal de Sluftervallei op Texel. Voor een vuurwerkvrije vakantie bij Landal op de Veluwe of Texel.


Landal vuurwerkvrije parken banner

Huisje huren met Oud en Nieuw bij Topparken

Huur een vuurwerkvrij huisje met hond bij Topparken. Met wellness opties. Ook Topparken heeft een groot aanbod vuurwerkvrije vakantieparken. Ook voor een vuurwerkvrij Oud en Nieuws op de Veluwe. Zo is recreatiepark ’t Gelloo op de Veluwe vuurwerkvrij. Dit huis- en kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe heeft ook een binnenzwembad en dat maakt dit park aantrekkelijk om een vuurwerkvrije vakantie Veluwe met kind en hond te boeken.


Bospark Ede en Résidence Lichtenvoorde

Een ander Toppark Bospark Ede is ook vuurwerkvrij terwijl bijvoorbeeld ook Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek met Oud en Nieuw geboekt kan worden zonder vuurwerkoverlast. Je kunt overigens bij Résidence Lichtenvoorde een luxe vakantiehuis met hond Nederland boeken want Bospark Ede verhuurt huisjes met hond en sauna of huisjes met hond en jacuzzi. Voor een luxe wellness vakantie tijdens Oud en Nieuw in Nederland. Bij Topparken kies je voor luxe, vuurwerkvrij en wellness.


drie honden in de herfst

Huisje huren Oud en Nieuw met hond, vaak noodzaak

Er is veel vuurwerkangst bij honden. Al dagen voor Oud en Nieuw zijn ze dan al onrustig en kruipen bijvoorbeeld weg onder de tafel. Maar niet alleen honden zijn niet blij met Oud en Nieuw en bijbehoren knalvuurwerk en feestgeweld. Ook mensen kunnen ziek van te veel herrie en feestgedrang worden. Daarom kan het een noodzaak zijn om een vuurwerkvrij huisje met hond tijdens Oud en Nieuw te vieren. Bijvoorbeeld bij één van de RCN vakantieparken in Nederland die altijd vuurwerkvrij zijn.


Huisje in het bos huren tijdens Oud en Nieuw

Indien je er geen behoefte aan hebt om tijdens Oud en Nieuw een huisje met hond te huren op een vuurwerkvrij vakantiepark van Landal, Roompot, RCN vakantieparken of Topparken, dan kan je er ook voor kiezen een particulier huisje in het bos te huren. Bijvoorbeeld een huisje in het bos op de Veluwe. Boek dan wel een huisje in het bos welke wat afgelegen is en niet in de buurt van een dorp of stad ligt. Dat maakt de kans dat je Oud en Nieuw zonder vuurwerkoverlast door komt, een stuk groter.


Center Parcs banner