Huisje met hond Ardennen

Huisje met hond Ardennen huren?

Huisje Ardennen met hond huren? Met sauna, omheinde tuin of bubbelbad? Boek hier je huisje met hond Ardennen, voor een heerlijke vakantie met hond. Wie een huisje of chalet met hond in de Ardennen zoekt, vindt hier de mooiste huisjes. Veel van onze vakantiehuisjes in de Ardennen hebben een goed omheinde tuin.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Daarom een huisje met hond Ardennen hier boeken.

Er zijn veel goede redenen om je huisje Ardennen met hond hier te boeken. De belangrijkste is dat deze huisjes Ardennen betaalbaar zijn en echt hondvriendelijk. Met altijd wel goedkopere last minute Ardennen aanbiedingen met hond.

roompot honden welkom banner

Goedkope en luxe mogelijkheden Ardennen.

Je kunt bij ons een luxe huisje Ardennen met hond boeken maar ook profiteren van de goedkopere last minute mogelijkheden. Wist je dat een last minute huisje Ardennen met hond tot 30 % goedkopere kan zijn? Dat is ook van toepassing op een chalet Ardennen met omheinde tuin.


Omheinde tuin.

Dat, die omheinde tuin, maakt het extra aantrekkelijk om een huisje met hond Ardennen via deze site te boeken. Of je nu een weekendje met hond in de Ardennen wilt boeken of een midweek, week of langer verblijf met huisdier. Een goedkoop huisje met hond in de Ardennen heb je hier zo gevonden en geboekt. Ook een vakantiehuisje met omheind terrein Ardennen waar 2, 3 of 4 honden welkom zijn.

hond in zonnetje omheinde tuin

Luxe huisjes met hond Ardennen

Op zoek naar een luxe vakantiehuis met hond in de Ardennen? Via deze site kan je ook luxe vakantiehuizen en villa’s in de Ardennen huren waar honden zijn toegestaan. Huur bijvoorbeeld een 4 persoons chalet Ardennen met privé sauna of een 8 persoons vakantiewoning met jacuzzi in de tuin. Het is ook mogelijk een hondvriendelijk vakantiehuis Belgische of Vlaamse Ardennen met vaatwasser, wasmachine, WIFI en tv te huren. Zo hoef je geen tv programma te missen. Ook ideaal voor een vakantie met kinderen en hond. En voor diegenen die van veel privacy houden. Je kunt bij ons een chalet met hond Ardennen met geheel omheinde tuin huren. Ook voor een midweek met hond Ardennen.


vakantie met hond in de heuvels

Huisje met hond en sauna in Ardennen huren?

Het is mogelijk een huisje Ardennen met hond en privé sauna te huren. Meestal een infraroodsauna, soms een Finse sauna.


Goedkoop vakantiehuisje Ardennen huren?

Een weekendje Ardennen hoeft niet veel te kosten, ook niet als de hond met je mee gaat. Voor minder dan 200,00 euro boek je al een weekend voor 2 personen Ardennen met huisdier. Als je een huisje Ardennen zoekt waar 2 of 3 honden welkom zijn, zal de prijs voor een weekendje weg met honden wat hoger zijn. Je kunt echter altijd nog proberen een last minute chalet Ardennen met hond te boeken. Een huisje met hond welke je last minute huurt, is bijna altijd voordeliger.

Huisjes Ardennen 3 honden toegestaan

In een aantal particuliere huisjes Ardennen worden tot 3 honden toegelaten. Dit zijn de meest hondvriendelijke huisjes, chalets en bungalows.

Tuin groter dan 300 vierkante meter

In de Ardennen vind je ruimte. Dat vertaalt zich ook in het aanbod huisjes met hond en de grootte van de tuin. Veel van onze huisjes liggen geheel vrijstaan en hebben een tuin van 300 tot soms wel 8.000 á 10.000 vierkante meter. Soms liggen deze huisjes op een particulier landgoed.

meisje fietst met hond in de natuur

Bungalow met hond op bungalowpark Ardennen huren?

Wie op zoek is naar een bungalowpark met hond in de Ardennen, zoekt in onze categorie vakantiebungalows Ardennen honden toegestaan. Dit type honden vakantie accommodatie ligt meestal op een bungalowpark in de bossen. Ze zijn ideaal voor een weekendje met hond Ardennen. Het is meestal ook mogelijk een honden bungalow op een last minute bungalowpark of chaletpark Ardennen te boeken. Ook voor senioren een interessante optie.

vakantie met hond Ardennen


vakantie veluwe met hond

Particulier huisje Ardennen met hond huren?

Het aanbod particuliere huisjes Ardennen waar de hond welkom is, is royaal. Of je nu een 2, 3, 5, 7 of 10 persoons huisje of chalet Ardennen met de hond wilt huren. Er is altijd wel een leuke last minute aanbieding.

Villa met privé zwembad Ardennen huren?

Wie van pure luxe en wellness houdt, boekt een vakantievilla Ardennen met privé zwembad. Op deze site komt u ook luxe villa’s Ardennen tegen die de beschikking hebben over een privé zwembad en waar 1 of 2 honden welkom zijn. Voor een luxe villa met hond aan de Belgische Kust, zoekt u binnen ons aanbod vakantie accommodaties met hond aan de Belgische Kust. Tot 4 honden welkom indien u een vakantie met huisdier aan de mooie kust van België boekt. Je kunt ook een luxe groepsaccommodatie met hond in België boeken. Wij verhuren groepsaccommodaties met hond Vlaamse Ardennen tot wel voor 60 personen. Ook grote groepen kunnen zo genieten van een vakantie Ardennen met hond, poes of paard.

Center Parcs banner