Last minute Ameland met hond

Alles voor het boeken van een last minute Ameland met hond.

Texel, Ameland, Schiermonnikoog en Vlieland zijn populair in kader last minute Waddeneilanden met hond. In deze blog wat tips om een leuke en betaalbare last minute Ameland met hond te kunnen boeken. Ga voor een huisje, kampeervakantie, hotel of last minute vakantiepark met hond Ameland.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Last minute huisje Ameland met hond

De meeste mensen die een last minute met hond Ameland boeken, doen dat door het huren van een particulier huisje met hond. In Ameland vind je een groot aanbod particuliere huisjes waar honden welkom zijn. Soms is het zelfs mogelijk een huisje met hond Ameland in de duinen te boeken of direct aan de Waddenzee.

Last minute vakantiepark Ameland met hond

Op Ameland vind je diverse vakantieparken waar huisdieren toegelaten worden.
Eén ervan is vakantiepark Boomhienke in Hollum, de andere is Roompot Hollum. Ook in de plaats Hollum.
Indien je een last minute met hond op een vakantiepark in Ameland wilt vieren, maak je bij deze parken een redelijke kans. Maar ook bij bijvoorbeeld de strandappartementen van Ameland State in Nes is je hond welkom. Voor als je een Landal last minute met hond wilt boeken in Ameland.

roompot honden welkom banner


Géén mogelijkheden een last minute huisje met Ameland te boeken?

In het geval er geen particuliere huisjes met hond in Ameland op last minute basis te huur zijn, kan je overwegen een last minute met hond Texel te boeken. Daar is het aanbod particuliere huisjes Waddeneilanden met hond veel groter dan op Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland of één van de andere eilanden.


Camping met hond Ameland

Het is soms ook mogelijk om met je hond te gaan kamperen in Ameland. Ook meestal voor een last minute kampeervakantie met de hond. Bekend zijn onder andere de camping met hond Roosduinen in Ballum en camping de Kiekduin. Op camping Duinoord in Ameland zijn géén huisdieren toegestaan.

camping met de hond

Hotel met hond Ameland

In Ameland vind je diverse hotels waar honden tegen betaling zijn toegestaan. Eén daarvan is Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap. Dit is wellicht één van de mooiste hotels Waddeneilanden. Niet alleen vanwege de fantastische ligging maar ook vanwege de uitstekende wellness faciliteiten zoals het verwarmde binnenzwembad en de sauna. Bij Fletcher Amelander Kaap vind je restaurant De Kaapse Pracht met vele regionale producten en faciliteiten voor de sportieve gasten zoals tennis, squash en tafeltennis. En natuurlijk nodigt de omgeving uit voor lange wandelingen met de hond. Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is met zijn zeker ook een interessant last minute hotel met hond Waddeneilanden. Er zijn tevens appartementen te huur.


Center Parcs banner