Midweek weg met hond

Boek hier je midweek weg met hond.
Een midweek is aankomst maandag en vertrek vrijdag. Je kunt hier een midweek weg met hond boeken en in een vakantiehuisje met hond of hondenbungalow verblijven.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Meestal mag je op maandag aankomen rond 14.00 uur en moet vrijdag ochtend voor 10.00 of 11.00 uur weer vertrekken. Een midweek met hond is meestal een goedkope manier om met je huisdier op vakantie te gaan. Omdat je het weekend niet in het het huisje of bungalow zit, krijg je een flinke korting. Bijkomende voordeel is dat het meestal van maandag tot vrijdag veel rustiger is op een vakantiepark met hond.

Midweek met hond voor 2 personen boeken.

De meeste midweken op vakantieparken met hond worden ingevuld door 2 persoons huishoudens. Je kunt via deze site een 2 persoons vakantiehuis met hond huren. Indien je kiest voor een verblijf op een park heb je te maken met schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Deze kosten betaal je ook voor een weekendje weg met de hond.

Midweek weg met hond knuffelen

Ook wordt meestal een vergoeding per nacht per hond gerekend. Omdat de meeste faciliteiten, zoals overdekt zwembad, op een vakantiepark met hond gratis zijn, kan een vakantie met hond op een park toch wel goedkoop uitvallen. Soms zelfs goedkoper dan het boeken van een particulier huisje met hond. Je boekt een midweek weg met hond meestal met een aantrekkelijke korting.
Tip: Boek een accommodatie op een vakantiepark in het bos. Je vindt op deze vakantieparken altijd wel aanbiedingen.

midweek weg met hond

Midweek weg met hond aan zee.

Een midweek aan zee is vaak super goedkoop en ontzettend leuk. Of je nu een huisje aan zee in Nederland boekt of een midweek met hond aan de Spaanse Costa’s verblijft, de zee nodigt honden en baasjes uit om actief te zijn en te genieten van zee, zon en strand. Maar ook in de wintermaanden kan een verblijf met je huisdier aan zee een succes zijn. De zee betovert je het hele jaar door en in alle jaargetijden. Op de meeste stranden zijn honden welkom van januari tot en met april en van september tot en met december. Er zijn echter ook hondenstranden die het hele jaar door toegankelijk zijn voor huisdieren en stranden waar honden niet toegelaten worden.

Met 2 of meer honden een midweek weg.

Indien je met 2, 3 of meer een 5 daagse vakantie met hond aan zee wil boeken, ben je meestal aangewezen op particuliere verhuurders van vakantiehuisjes. In een aantal van onze particuliere vakantiehuisjes aan zee, zijn 3 á 4 honden toegestaan. Je kunt deze huisjes buiten het hoogseizoen meestal ook flexibel huren. Van dinsdag tot en met vrijdag bijvoorbeeld. Zo kan je met je hond op reis wanneer het jou uitkomt. Ook een weekendje weg met de hond kan jij samenstellen hoe jij het wilt.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner