Natuurhuisje op de Veluwe

Natuurhuisje op de Veluwe huren? Een vrijstaand natuurhuisje in het bos?
Zou je een huisje midden in het bos willen huren? Een huisje waar je hond welkom is en vrij kan loslopen? Een natuurhuisje op de Veluwe met een omheinde tuin? Het is mogelijk! Wij hebben voor jou de mooiste vakantiehuisjes Veluwe met omheinde tuin uitgezocht.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Van een 2 persoons natuurhuisje in Putten tot een 10 persoons natuur vakantiehuis in Voorthuizen. Voor een vakantie met hond midden in een bos. Genieten dus! Je kunt een natuurhuisje op de Veluwe boeken met 1, 2 of 3 honden. Ze zijn bij ons méér dan welkom.

De bossen op de Veluwe zijn altijd vlak bij

Of je nu een vakantiehuisje met hond in Putten, Voorthuizen, Apeldoorn, Vierhouten, Epe of Nunspeet boekt, de bossen van de Veluwe zijn altijd dichtbij. Je kunt hier uren wandelen zonder iemand anders tegen te komen. Dat maakt een vakantie op de Veluwe perfect voor een weekendje weg met de hond. Je kunt echter ook een midweek of lang weekend met je huisdier op de Veluwe boeken.

roompot honden welkom banner

vakantiehuis met hond 2 personen

Wie is er bang voor de wolf?

Het is bekend dat er op de Veluwe een aantal wolven met jongen los lopen. Zij zijn vanuit Duitsland naar de Veluwe getrokken en leven van de dieren die op de Veluwe rond lopen. Mensen hoeven niet bang voor wolven te zijn. Wolven blijven altijd uit de buurt van mensen. Toch is het veiliger om je hond niet in de bossen rond te laten lopen. Niet alleen in het belang van je huisdier maar ook in het belang van het vele wild op de Veluwe. Ofschoon de bossen en heidevelden op de Veluwe omvangrijk zijn, is het toch verstandig je hond tijdens een lange wandeling aangelijnd te laten. Er zijn op de Veluwe echter wel honden losloop gebied.

Vierhouten, Harderwijk en Nunspeet.

Als je een natuurhuisje op de Veluwe huurt, kijk dan eens of je deze in de omgeving van Vierhouten, Harderwijk of Nunspeet kan boeken. Daar vind je ook honden vakantieparken. Ook zijn er in deze plaatsen goede winkelvoorzieningen en leuke restaurants. Dat maakt je vakantie met hond op de Veluwe nog aangenamer.

Meer vakantie met hond inspiratie nodig?

Onze facebook pagina vakantie met hond biedt de nodige inspiratie. Ook voor een vakantiehuis met hond in de Ardennen, in Drenthe of aan zee. Volg ons en krijg nog meer tips voor een leuke vakantie met je favoriete huisdier. Hier vind je meer vakantiehuisjes Nederland waar honden toegelaten worden.

Landal vuurwerkvrije parken banner

Fietsen op de Veluwe.

De Veluwe, veel goede fietspaden, mooie omgeving en goede hotels.
Een ideale plek voor een fietsvakantie Nederland, ook met de hond. Je kunt op de Veluwe ook zeker een hotel met fietsarrangement boeken.

Vuurwerkvrij hotel met hond op Veluwe boeken?

Als je liever in een hotel verblijft dan in een vakantiehuisje, is het boeken van een honden hotel een goed idee. Je kunt met kerst of oud en nieuw zelfs een vuurwerkvrij hotel op de Veluwe boeken, bijvoorbeeld Bilderberghotel het Speulderbos.

      Center Parcs banner