The Small Celtic – Nederland – Overijssel – 6 personen

382.00

Vakantieboerderij 6 personen met omheinde tuin. Overijssel. 3 slaapkamers, zonnebank, wasmachine, fietsen, terras. Te midden van de uitgestrekte weilanden van het Overijsselse Kamperveen, ligt deze huiselijk ingerichte vakantieboerderij. Er zijn hier tot 5 honden welkom. Veel speelgelegenheid voor kinderen. Indien u een grote vakantiewoning met omheinde tuin in Nederland zoekt, is dit zeker een aanrader.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Categorie:

Beschrijving

Vakantieboerderij 6 personen met omheinde tuin in Overijssel. Deze boerderij ligt landelijk in het Overijsselse Kamperveen. Het is een grote vakantiewoning en er zijn hier maar liefst 5 honden welkom.  Deze 6 persoons vakantieboerderij met 3 slaapkamer heeft WIFI, een zonnebank, grote tuin, terras, tv, zandbak, speeltoestellen en kinderbed.  De grote, omheinde tuin en heerlijke omgeving maken deze accommodatie zéér geschikt voor een vakantie met 1 of meerdere honden.  De wasmachine en fietsen maken het vakantieverblijf compleet. De grote, omheinde tuin, is ideaal voor een hondenvakantie.  In de omgeving zijn wandel- en fiets mogelijkheden. Als je een landelijk gelegen vakantieboerderij voor 6 personen in Nederland zoekt, is dit zeker een aanrader. Een schoon vakantiehuis en vriendelijke beheerders.

Mobiel boeken en beschikbaarheid bekijken

Op mobiel is het lastiger om de beschikbaarheid en prijzen te zien, door het scherm een kwartslag te draaien kun je alles al beter zien. Soms moet je terug omhoog swipen wanneer je een leeg scherm ziet, excuses voor het ongemak.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal honden

, , , ,

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , ,