Vakantiepark Duinrust – Nederland – Zuid-Holland – 5 personen

384,00

Een luxe villa Duinrust op een vakantiepark met hond aan zee.
Een villa voor 5 personen aan Noordwijk aan zee met omheinde tuin.

Villa voor 5 personen met omheinde tuin aan zee.  Deze luxe villa staat op Vakantiepark Duinrust in Noordwijk. Dit luxe vakantieverblijf aan zee heeft 2 slaapkamers, is rookvrij en er zijn 3 honden toegestaan. Alle villa’s op dit vakantiepark aan zee hebben een omheinde tuin. Uniek.

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: CHNL-1776 Categorieën: ,

Beschrijving

Een luxe villa Duinrust op een vakantiepark met hond aan zee.
Een villa aan Noordwijk aan zee met omheinde tuin.

Villa voor 5 personen met omheinde tuin aan zee.  Deze luxe villa staat op Vakantiepark Duinrust in Noordwijk. Dit luxe vakantieverblijf aan zee heeft 2 slaapkamers, is rookvrij en er zijn 3 honden toegestaan. Een perfecte accommodatie voor een vakantie met hond aan zee want in Noordwijk aan Zee vind je diverse hondenstranden en losloopgebieden.  Er is een wasdroger en wasmachine aanwezig in deze 5 persoons vakantievilla. Deze villa voor 5 personen met omheinde tuin is mede een aanrader omdat deze dicht bij het strand ligt.  Vakantiepark Duinrust staat bekend om de ruimte en rust en de mooie ligging. Alle luxe bungalow op dit hond vriendelijke vakantiepark hebben een goed omheinde tuin en dat is heel bijzonder. Het is dan ook één van de meest hond vriendelijke vakantieparken van Nederland. 

Gratis internet en fietsen te huur

Er is gratis internet beschikbaar. Voor de sportieve mensen:  Er zijn fietsen te huur op dit vakantiepark in Noordwijk aan Zee.
Op zoek naar meer vakantieparken aan zee waar honden welkom zijn?
Zie vakantiepark met hond aan zee.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal honden

, ,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, ,