Vakantie met hond 2022 boeken

Veel redenen om je vakantie met hond 2022 nu in Nederland te boeken

Waarom je vakantie met hond 2022 Nederland nu al boeken?
Het is vandaag 1 januari 2022 en we hebben ondanks het vuurwerkverbod een nacht vol vuurwerkoverlast gehad. Mensen en dieren hebben ook de afgelopen nacht veel vuurwerkoverlast ervaren. Traditiegetrouw worden er op nieuwjaarsdag veel vakantiehuisjes met hond geboekt. Wij zetten de argumenten op een rij om je vakantie met hond 2022 in Nederland nu al te boeken.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Wandelvakantie met hond.

Een goed jaar om een wandelvakantie met de hond te boeken? Boek een wandelvakantie met je huisdier individueel of boek een wandel groepsreis met hond.

Nu zijn de mooiste huisjes met hond in Nederland nog beschikbaar

Steeds meer mensen blijven voor hun vakantie met hond in Nederland.
Om gegarandeerd te zijn van een huisje met hond en omheinde tuin of een chalet met hond Nederland in de bossen, is het zaak je accommodatie zo vroeg mogelijk in het seizoen te boeken. Indien je voor de zomervakantie 2022 Nederland een huisje met hond wilt boeken, is het verstandig dit al in januari 2022 te doen. Ook als je een huisje met hond zoekt voor de meivakantie of voorjaarsvakantie 2022 Nederland is het raadzaam deze al in de eerste maanden van het jaar te reserveren.

Vakantiehuis met hond in Denemarken boeken

Best een goed idee, een vakantiehuis met hond Denemarken boeken. Een vakantie met hond Denemarken is goedkoop en in ruim een auto dag rijden, ben je in dit huisdiervriendelijke land aangekomen. Daar komt bij dat je hond, ook in de zomer, op veel stranden in Denemarken mag loslopen. En, dat maakt een groot verschil tussen een leuke vakantie met hond en een super vakantie!

twee honden in de natuur

Nog een argument om je honden vakantie 2022 nu te boeken

Een ander argument om je vakantie met hond Nederland 2022 nu te boeken, is dat veel huisjes en arrangementen met hond nu met vroeg boek korting worden aangeboden. Indien je nu een vakantiehuisje met hond Nederland boekt, is er een kans dat je dit doet met een extra korting. Een bijkomend voordeel van een vroege boeking. Veel vakantieparken met hond Nederland bieden nu honden bungalow en vakantiehuisjes zomervakantie Nederland 2022 met korting aan.

Vuurwerkvrije kerst met je huisdier in 2022

Zoals geschreven, ook de afgelopen nieuwjaarsnacht heeft weer aangetoond dat een vuurwerkverbod niet werkt. Met name veel jongeren en jongvolwassenen in Nederland kopen illegaal knalvuurwerk en bezorgen mens en dier veel overlast. Zorg er voor dat je een vuurwerkvrij huisje met hond voor de Kerstvakantie 2022 en 2 januari 2023 boekt. Of geniet van een verblijf met je huisdier op een vuurwerkvrij vakantiepark. Door nu een vuurwerkvrije Kerstvakantie 2022/2023 te boeken, ben je verzekerd van een vakantie met hond Kerstmis-Oud en Nieuw zonder vuurwerk. Ook heel fijn voor een vakantie Nederland met puppy.

Enkele leuke vakantiebestemmingen Nederland voor vakantie met hond 2022

Vakantie met je hond in Schoorl
Vakantie met hond boeken in omgeving Nationaal Park Lauwersmeer
Huisje met hond boeken in de omgeving van Koudekerke-Dishoek
Dit zijn slechts 3 voorbeelden van aantrekkelijke gebieden in Nederland voor een midweek, weekend of vakantie met huisdier. In onze blog vind je nog veel meer tips en suggesties voor de allerleukste vakantie met de hond Nederland.

wandelen met de hond in de natuur

Een midweek met hond in 2022 boeken

Een vakantie met hond 2022 kan ook een korte vakantie met je huisdier in Nederland zijn. Niet veel mensen weten dat een midweek met hond Nederland ook tot de mogelijkheden behoort. Een midweek met hond is een kort vakantie waarbij je op maandag in je vakantiehuisje of hotel met hond aan komt en op vrijdag weer vertrekt. Het gaat dus om een korte vakantie met hond van 4 nachten. Je kunt voor zo een midweek met hond Nederland een huisje of hotel met hond reserveren maar ook veel vakantieparken met hond in Nederland hebben regelmatig aanbiedingen voor een midweek.

Vakantie met hond 2022 aan zee boeken

Een vakantie met hond aan zee boeken kan zeker ook in Nederland. Wat voor ons advies geldt om een huisje met hond 2022 vroeg te boeken, geldt al helemaal voor een vakantiehuisje met hond Nederland aan zee. De belangstelling voor een vakantie met hond Nederland aan zee is super groot. Boek daarom je huisje met hond Waddeneilanden of aan de kust van Noord-Holland, Zuid-Holland of Zeeland zo vroeg mogelijk in het seizoen.

Aan zee, met hond, uiterlijk februari boeken

Voor een vakantie met hond Nederland aan zee voor de zomervakantie 2022 wordt aangeraden deze uiterlijk februari 2022 te boeken. Ook voor een verblijf met 2 honden bij een particulier vakantiehuis aan zee Nederland of een verblijf met je huisdier op een vakantiepark aan de Nederlandse kust. Het is zelfs al verstandig je vakantiehuis aan zee met hond voor de Kerstvakantie 2022 vóór maart te boeken.
Dit geldt ook indien je bijvoorbeeld een vakantie aan zee met hond Frankrijk, Italië of Spanje wilt boeken.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner