Vakantie met hond boeken op christelijk vakantiepark

Je kunt een vakantie met hond boeken op een een christelijk vakantiepark.

Wil je een vakantie met hond boeken en verblijven op een christelijk vakantiepark waar honden toegestaan zijn? Dat is zeker mogelijk. Op een aantal christelijke vakantieparken en campings in Nederland en het buitenland zijn huisdieren toegestaan.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Het kenmerk van een christelijk vakantiepark met hond

Waaraan kan je nu zien dat een vakantiepark met hond een christelijke identiteit heeft? Christelijke vakantieparken met hond staan garant voor de zondagsrust. Dat betekent in de praktijk dat faciliteiten op het park vaak gesloten of beperkt geopend zijn en tevens dat er een kerkdienst wordt gehouden op zondag. Respect voor elkaar, dat is waar het bij de christelijke vakantieparken zeker ook om draait. En je vindt deze parken zeker niet alleen op de Veluwe.


Voorbeelden van christelijke vakantieparken met hond

Goede voorbeelden van christelijke parken met hond zijn de RCN Vakantieparken. Daarvan zijn er 9 van in Nederland. Maar er zijn ook een aantal kleinschalige vakantieparken in Nederland met zondagsrust en waar honden in een aantal huisjes welkom zijn. Een voorbeeld daarvan is het christelijk vakantiepark Hoge Hexel in Overijssel. Dit is een vakantiepark met hond, binnenzwembad en indoorspeeltuin. Een aantrekkelijk, christelijk. Ook voor een weekendje met hond en kinderen in Overijssel. Op dit christelijk vakantiepark kan je ook een luxe vakantiehuis met hond huren of een notariswoning.


Veel christelijke parken zijn rookvrij

Wellicht is het goed om te weten dat je op de meeste christelijke parken met hond een rookvrije vakantie kunt boeken. Op deze parken zijn de meeste huisjes, chalets en honden bungalows rookvrij. Een rookvrije vakantie boeken, is een trend die steeds meer “gewoon” wordt. En daarmee lopen christelijke reisorganisaties en vakantieparken mee voorop.

kamperen met de hond

Veel christelijke campings zijn hond vriendelijk

Zou je liever willen kamperen met de hond? Bij veel christelijke parken vind je ook een camping. Een ook op deze christelijke campings zijn huisdieren veelal toegestaan. Voor een goedkope vakantie met hond en op een park met zondagsrust, kies je voor een christelijke camping met hond.


vakantiehuisjes met hond in de natuur banner