Vakantie met hond in Dishoek

Een vakantie met hond in Dishoek?

Dishoek is een kustplaats in Walcheren, Zeeland en heeft fantastisch mooie duinen en een breed strand. De badplaats ligt bij Koudekerke en Vlissingen en is een paradijs voor vakantiegangers die van een strandvakantie, actieve vakantie of vakantie met hond houden. Vanuit Dishoek ben je zo in de grote en historische plaatsen Middelburg en Vlissingen terwijl Domburg ook op fietsafstand ligt. Een vakantie met hond in Dishoek doorbrengen is echt geweldig! Vind hier een vakantiehuis in Dishoek.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner

Vakantiehuisje met hond in Dishoek huren

Als je een vakantie of weekendje weg in Dishoek wilt boeken, kan je kiezen uit meer dan 10 vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Je kunt een 4 persoons vakantiehuisje in Dishoek of Kouderkerke huren maar een 6 of 8 persoons bungalow met 2 of 3 slaapkamers en grote tuin is ook mogelijk. In Koudekerke vind je een Jumbo voor je dagelijkse boodschappen maar je kunt eten en drinken voor jou en je hond natuurlijk ook in Vlissingen of Middelburg kopen. Alles is aanwezig voor een leuke vakantie met hond in Dishoek.

Groot vakantiehuis met hond in Dishoek huren?

Je kunt een appartement of vakantiehuis in Dishoek voor 2, 4 of 6 personen huren maar voor een grote groep zijn er ook mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een 8 persoons vakantiewoning in Dishoek met 4 slaapkamers of en groot vakantiehuis Dishoek voor 16 of 18 personen. Meer grot vakantiehuizen in Walcheren, vind je op de website vakantiehuis Zeeland. In veel grote vakantiehuizen op Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland zijn 1, 2 of 3 huisdieren toegestaan. Je kunt ze ook boeken voor een weekend met hond.

ontdek de beste hondenbungalows banner
roompot honden welkom banner

Meer leuke badplaatsen op Walcheren

Dishoek is zeker een aanrader voor een vakantie of weekend met hond. Zoutelande is dat zeker ook. Beide badplaatsen liggen op Walcheren en hebben brede stranden en leuke winkels en strandtenten. De omgeving leent zich voor lange wandelingen in de natuur of fietstochten langs de Zeeuwse Kust. Voor een vakantie met hond op Zeeland is zeker ook Domburg, Kamperland en Breezand een absolute aanrader. Op veel stranden in Zeeland zijn honden welkom. Je boekt je huisje met hond in Dishoek online. Dat geldt ook voor een vakantiehuis met hond elders in Zeeland.

Center Parcs banner