Vakantie met hond omheinde tuin

Meer mogelijkheden voor een vakantie met hond en huisje omheinde tuin.

In 2024 een vakantie met hond boeken en dan bij voorkeur verblijven in een vakantiehuis met omheinde tuin? Dan is het tijd om nu je vakantiehuis met hond te boeken. Huisjes met goed omheinde tuin zijn schaars en ook de honden bungalows met omheinde tuin bij bijvoorbeeld Landal zijn snel verhuurd. Zelfs bungalows omheinde tuin met hond voor de herfstvakantie zijn snel vol geboekt. Wees slim, ben de anderen vóór. Regel nu al je vakantie met hond 2024.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner

Honderdduizenden mensen met hond zoeken voor 2024 een vakantieadres.

Wist je dat alleen al in Nederland bijna 2.000.000 honden als huisdier worden gehouden en dat er ook veel mensen zijn die 2, 3 of 4 honden hebben? Als maar 10 % van deze doelgroep een vakantiehuis met hond zou boeken, zouden de huisjes snel volgeboekt zijn. Gelukkig houden ook veel honden bezitters van een kampeervakantie met hond en reizen veel mensen af voor een vakantie met hond naar het buitenland. Het is via deze site ook mogelijk een vakantie met hond omheinde tuin in bijvoorbeeld in België,in Duitsland, Denemarken of in Frankrijk te boeken.

roompot honden welkom banner

Labradoodle in een omheinde tuin

Beperkt aanbod met goed afgesloten tuin.

Echter, het aanbod vakantiehuizen met hond en goed afgesloten tuin is zeker in het buitenland schaars. Daarbij komt dat de informatie of een tuin wel of niet goed omheind is, vaak summier is en al helemaal niet wat betreft de hoogte van de omheining en honden losloop gebieden in de directe omgeving van het vakantiehuis omheinde tuin.

Vakantiehuis Ardennen met hond en omheinde tuin huren

Veel mensen kiezen ervoor hun vakantie met hond in de Ardennen te boeken. Daar, in de Ardennen , vind je veel huisjes in de natuur alsmede leuke huisjes of chalets Ardennen met hond en omheinde tuin. Het is natuurlijk ook mogelijk een vakantiehuis met hond Ardennen te huren zonder dat de tuin afgesloten is. Dat kan je zeker doen als je een gehoorzame hond hebt die niet zo snel weg loopt.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Omheinde tuin met veel groen

Vakantieparken met hond en omheinde tuin

De één kiest een particulier huisje met hond. De ander liever voor een vakantie met hond 2024 en verblijf op een vakantiepark. Bekend is dat Landal bijvoorbeeld hondenbungalows omheinden tuin in Nederland en Duitsland verhuurt. Minder bekend is dat bijvoorbeeld een vakantiepark keten zoals Center Parcs of EuroParcs ook bungalows met hond en omheinde tuin verhuurt. Meestal gericht op families met maximaal 2 honden. Overigens, bij Center Parcs is in een 2 persoons huisje met hond slechts 1 huisdier toegestaan.

Vakantiehuis met hond en sauna boeken

De één legt de nadruk op een vakantie met hond en omheinde tuin, de ander vindt een huisje met sauna en hond belangrijker. Voor diegenen die een huisje of honden bungalow met omheinde tuin en privé sauna zoeken. Er zijn voor 2024 nog huisjes en bungalow met sauna en omheinde tuin beschikbaar. Ook is er een beperkt aanbod huisje met afgesloten tuin + sauna en jacuzzi. Ideaal voor de honden- en wellness liefhebber.

meisjes met hun honden in een omheinde tuin

Midweek met hond boeken

Wie een korte vakantie met hond wil boeken, zou aan een midweek kunnen denken. Dat is op maandag aankomen en weer op vrijdag vertrekken. Het begrip “midweek” is vooral bij de grotere vakantiepark ketens ingeburgerd en wat minder bij de particuliere verhuurders. De tendens is dat je bij vakantieparken met hond steeds meer flexibel kunt boeken. Bijvoorbeeld van dinsdag tot vrijdag. Eerder schreven we een artikel over de flexibele mogelijkheden een vakantie met hond te boeken bij Center Parcs. En, ook Center Parcs, krijgt meer aanbod honden vakanties omheinde tuin.

Center Parcs banner