Een vakantiehuis met hond 10 personen huren, doe je hier. Voor wie een hondvriendelijk vakantiehuis voor 10 personen en 3, 4 of 5 slaapkamers zoekt. Wij hebben voor u de mooiste 10 persoons vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties met hond voor u geselecteerd. Voor een vakantie met hond 10 personen in België, Nederland, Duitsland of Frankrijk.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner

wandeling op het strand

roompot honden welkom banner

Vakantiehuis met hond 10 personen aan zee.

Een vakantiehuis met hond aan 10 personen aan zee bijvoorbeeld. In alle grote vakantiehuizen aan zee op deze website zijn honden toegestaan. U kunt bij ons een particulier vakantiehuis 10 personen met hond aan zee huren, een unieke accommodatie op een vakantiepark of gebruik maken van één van de last minute aanbiedingen met hond. Ook voor een 10 persoons vakantiehuis met hond aan de Belgische of Nederlandse Kust.

Vakantiehuis met hond 10 personen en privé zwembad huren.

Het is mogelijk een 10 persoons vakantiehuis met eigen zwembad te huren waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Huur bijvoorbeeld een luxe villa met hond en privé zwembad aan zee in Bergen aan Zee, Cadzand-Bad of Scheveningen of boek een luxe vakantiewoning aan de Belgische Kust. Langs de hele Nederlandse en Belgische Kust zijn grote vakantiehuizen met privé zwembad te huur waar uw hond welkom is. Ook voor een vakantiehuis 10 personen Frankrijk met zwembad, privé sauna en omheinde tuin. Voor een groot vakantiehuis met hond, 10 personen, aan de kust, zie onze honden vakantiehuizen aan zee.


ontdek de beste hondenbungalows banner

prive zwembad bij vakantiehuis

Vakantiehuis groep huren waar meerdere honden welkom zijn

Op zoek naar een groot vakantiehuis waar 1,2,3,4 of 5 honden toegestaan zijn? Indien u een grote vakantiewoning 10 tot 20 personen zoekt voor een vakantie met meer dan 2 honden, is het raadzaam om uw boeking lang van te voren te regelen. Met name het aanbod grote vakantiewoningen aan zee met hond is beperkt. Het is zeker wel mogelijk een groot vakantiehuis in Nederland of Belgë te huren voor een vriendenweekend of familieweekend met hond. Met name in de Ardennen zijn hondvriendelijke chalets en groepsverbijven te huur voor groepen vanaf 10 personen. Ook een groot vakantiehuis met hond in Duitsland, Frankrijk of Denemarken huren is geen probleem.

Luxe vakantiehuis met hond 10 personen huren.

Op zoek naar een luxe vakantiehuis of villa met hond? Een groot vakantiehuis met ligbad, open haard, privé sauna en andere wellness faciliteiten? Een villa met luxe bedden, tv, wifi internet en hottub? U kunt bij ons ook een luxe vakantiehuis met hond huren. Een villa met privé sauna en hottub bijvoorbeeld. Ook voor grote groepen hebben wij luxe bungalows, vakantiewoningen en landhuizen te huur. Voor een luxe vakantie met hond aan zee bijvoorbeeld. U kunt ieder luxe vakantiehuis met hond online boeken, ook een 10 persoons vakantiehuis met Turks Stoombad.

twee honden in de natuur

Een vakantie met hond en grote groep vraagt voorbereiding.

Als je met 8, 10 of 12 personen een vakantie met hond boekt, is dat wel even wat anders dan als je met of 4 personen op reis gaat. Een vakantie met een groep, ook zonder hond, vraagt een ander soort voorbereiding dan als je alleen met je huisdier op reis gaat of met een paar personen. Zorg in ieder geval dat de thuisblijvers niet zonder adresgegevens achterblijven en neem de medische gegevens van je reisgenoten en de hond mee. Als je bijvoorbeeld een ongeval krijgt en niet weet wat je bloedgroep is, kan dat aanzienlijke gevolgen hebben.

Center Parcs banner