Voor wie een vakantiehuis 12 personen met hond zoekt. Je wilt met 12 personen een vakantie met hond vieren en zoekt een geschikte accommodatie? Bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis huisdieren toegestaan aan de kust? Wij hebben hier de mooiste 12 persoons vakantiehuizen, chalets, bungalows en groepsaccommodaties 12 personen geselecteerd. Het zijn grote vakantiehuizen waar honden meer dan welkom zijn. Voor een vriendenweekend of familieweekend aan zee bijvoorbeeld.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Afhankelijk van het grote vakantiehuis zijn er 1, 2 of 3 honden welkom. In onze vakantiebungalows en bungalowparken zijn per accommodatie 1 á 2 honden toegestaan. Het is ook mogelijk een vakantiewoning 12 personen met hond en privé zwembad te huren. Deze luxe vakantieverblijven met privé zwembad zijn allemaal geschikt voor een vakantie of weekend met 1, 2 of 3 honden.

In Nederland een vakantiehuis voor 12 personen met hond huren.

Op zoek naar een hondvriendelijk vakantiehuis in Nederland voor 12 personen waar honden welkom zijn? In meer dan honderd grote vakantiehuizen aan de Nederlandse Kust zijn honden welkom. Indien u een 12 persoons vakantiehuis in Texel of Ameland wilt huren, adviseren wij u dat tenminste 3 maanden voor aankomst te doen want grote vakantiehuizen op de Waddeneilanden waar honden toegelaten worden zijn beperkt beschikbaar.

roompot honden welkom banner

lastminute groepsverblijf

Dat is zeker van toepassing bij grote vakantiehuizen met omheinde tuin op Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog. Het aanbod grote vakantiehuizen met hond in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland is wat uitgebreider. Indien u echter een vakantiehuis 12-14 personen met privé zwembad aan de Nederlandse Kust wilt huren, merkt u al snel dat dit aanbod beperkt is. Dat geldt ook voor een vakantiehuis 12 personen met hond in de Achterhoek en op de Veluwe.

Groot vakantiehuis met hond in België huren?

Wie een 12 persoons vakantiehuis in België zoekt waar honden welkom zijn, heeft een uitgebreide keuze. Zowel aan de Belgische Kust als de Ardennen is het aanbod grote vakantiehuizen en hondvriendelijke chalets groot. België is misschien wel het meest hondvriendelijke vakantieland van Europa. Je kunt er ook eenvoudig een huisdiervriendelijk vakantiehuis voor een grote groep huren. Je kunt ook eenvoudig een 12 persoons vakantiewoning in België met privé zwembad en sauna huren. Ook voor een vakantie met 3 of 4 huisdieren.


Aangepaste vakantiewoning 12 personen met hond huren

Wie mindervalide is en een aangepast vakantiehuis met hond zoekt voor een grote groep van 12 tot 30 personen, kan zeker in België en Nederland terecht. Daar vind je grote, aangepaste vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn. Voor een aangepaste vakantiewoning voor een grote groep verwijzen wij graag naar onze website mindervalide bungalows. Daar vindt je een groot aanbod aangepaste vakantiewoningen en groepsaccommodaties. Ook voor een mindervalide vakantie grote groep en hond.

Center Parcs banner