Een vakantiehuis 2 personen met hond aan zee huren? Of liever genieten in een 2 persoons vakantiehuisje op de Veluwe, in Drenthe of de Achterhoek?

Vakantiehuis Veluwe te koop

Hier vind je het grootste aanbod huisjes met hond in heel Europa. Als je samen met je partner en hond wilt genieten van een weekendje aan zee of in het bos, heb je hier de juiste site gevonden. Wij hebben de mooiste chalets, bungalows en vakantiehuisjes met hond voor je verzameld.

Samen met de honden er even tussenuit

Van een goedkoop vakantiehuisje voor twee personen met hond in Nederland of België tot een luxe villa in Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje. Voor een vakantie met hond aan zee in Spanje, Italië of Griekenland tot een romantisch weekendje weg in Nederland of België. Je hond meenemen op vakantie of weekend is super leuk. Wij hebben het ideale 2 persoons vakantiehuisje met hond voor je.

2 persoons vakantiehuis met hond aan zee.

Wil je een vakantie met je hond aan zee vieren en op zoek naar een leuk vakantiehuisje of appartement aan zee? Wij hebben de mooiste vakantiehuisjes en appartementen aan zee voor je verzameld. Ook voor een weekendje met hond aan zee binnen Nederland. Van een vakantiehuis 2 personen aan zee in Bloemendaal aan Zee tot een appartement in Renesse. We hebben ook een groot aanbod vakantiehuisjes met hond aan de Belgische Kust.

Een weekendje weg met de hond naar de kust

Ook ideaal voor een weekendje met hond aan zee. Van Blankenberge tot De Haan. Of je nu een appartement 2 personen met hond aan de Nederlandse Kust zoekt of een luxe vakantiewoning met privé sauna en jacuzzi aan de kust van België. Het ideale vakantieverblijf voor een weekend met je huisdier aan zee vind je bij ons.

vakantiehuis met hond 2 personen

Last minute vakantiehuis met hond voor 2 personen boeken.

Als je een goedkoop vakantiehuisje voor twee personen met hond zoekt, kan je het beste naar onze last minute aanbiedingen kijken. Een last minute vakantiehuis 2 personen met hond is tot 40 % voordeliger dan een regulier geboekt vakantieverblijf. Ook voor een last minute weekend met hond. Je kunt ook een last minute honden bungalow, chalet of appartement bij ons boeken. Ook met omheinde tuin.


Meestal 2 honden toegestaan.

Er zijn in deze last minute accommodaties meestal 1 of 2 honden welkom. In een enkel huisje zijn 3 of 4 honden toegestaan.

Als je een last minute vakantiehuisje voor 2 personen aan zee wilt boeken, adviseren wij je tenminste één week voor vertrek te boeken. Last minute vakantiehuisjes en appartementen aan zee waar honden zijn toegestaan zijn schaars en moeilijk kort voor vertrek te boeken.

Vakantiehuis 2 personen met privé sauna boeken.

Een 2 persoons wellness vakantiehuisje met hond huren? In een aantal vakantiehuisje en bungalows met hond bevindt zich een privé sauna. Voor een heerlijk relax weekend met hond. Je kunt ook een appartement met privé sauna huren of een huisje met hottub. Wij zijn naast vakantiehuisjes met huisdieren en last minute vakanties ook gespecialiseerd in last minute vakanties en wellness reizen.

2 persoons huisjes met jacuzzi en hond

Een huisje met jacuzzi voor 2 personen huren? Een huisje met jacuzzi waar huisdieren zijn toegestaan? In vel huisjes met bubbelbad of jacuzzi zijn huisdieren welkom. Ook in 2 persoons huisjes met sauna én jacuzzi.

2 persoons wellness huisjes aan zee

Ook voor een wellness vakantiehuisje aan zee kun je bij ons terecht. Soms zelfs voor een vakantiewoning voor 2 personen met jacuzzi in de omheinde tuin. Geniet van je weekendje of vakantie met je hond in een vakantiehuisje waar huisdieren van harte zijn toegestaan.

Center Parcs banner