Vakantiehuis met hond 12 personen

Hier kan je een vakantiehuis met hond 12 personen boeken.

Je zoekt een 12 persoons vakantiehuis waar de hond welkom is? Een groot vakantiehuis met omheinde tuin? Een vakantiewoning 12 personen met 5 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten? Hier vind je door heel Europa grote vakantiewoningen met hond. Of je nu een 12 persoons vakantiehuis met hond aan zee zoekt of een chalet met hond in de Ardennen. Het grootste en meest betaalbare aanbod vind je hier. Ook voor een vakantiehuis met hond en jacuzzi in de tuin. Vind hier je vakantiehuis met hond 12 personen.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner


Vakantiehuis 12 personen voor weekend huren?

Of je nu een groot vakantiehuis met hond voor een lang weekend, midweek of volledig week wilt huren, de meeste 12 persoons vakantieverblijven met hond zijn ook voor een weekend of lang weekend te huur. Boek bijvoorbeeld een weekend met hond Ardennen en geniet van een luxe chalet in La Roche en Ardennen of elders in de Vlaamse of Luxemburgse Ardennen. Je kunt een 12 persoons vakantiewoning met hond ook in het kader van een vriendenweekend of familie uitje huren. Boek hier je vakantiehuis met hond Ardennen.


ontdek de beste hondenbungalows banner

hond op het strand genieten

Groot vakantiehuis met hond aan zee

Een vakantie met hond en familie aan zee vieren? Op zoek naar een villa met hond 12 personen op minder dan 500 meter van de zee of kust? Je kunt op onze websites ook luxe vakantiehuizen aan zee selecteren waar huisdieren welkom zijn. van een 12 persoons vakantiehuis aan zee in Nederland, België of Frankrijk tot een villa met privé zwembad in Italië of Kroatië. In deze luxe accommodaties aan zee zijn tot 3 honden toegestaan. Als je een 12 persoons groepsaccommodatie met hond aan zee boekt, zijn er soms meer huisdieren welkom. Vind hier een vakantiehuis met hond aan zee.


Center Parcs banner