Vind hier een vakantiehuis met hond 6 personen. Wie op zoek is naar een vakantiehuis 6 personen met hond, vindt hier het grootste aanbod. Van een goedkoop vakantiehuisje met hond in Friesland, Overijssel of Drenthe tot een luxe villa met hond aan zee in Ameland of Texel. Maar een vakantiehuis met hond voor 6 personen midden in het bos en in the middle of nowhere kan ook ontzettend leuk zijn.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Vakantiehuis met hond 6 personen als natuurhuisje boeken

Of je nu kiest voor een natuurhuisje in de Ardennen of een appartement aan het strand, in al onze vakantiehuisjes zijn honden zéér welkom. Ook in één van onze particuliere vakantiehuisjes voor 4 personen. Je kunt bij ons ook een vakantiehuis met hond voor 6 personen en jacuzzi in de tuin huren. Voor een unieke wellness beleving.

Vakantiehuis met hond 6 personen aan zee boeken?

Een vakantiehuisje aan zee geeft je als vakantieganger iets extra’s, iets magisch bijna. Vandaar ook dat veel mensen kiezen voor een vakantiehuisje aan zee als het om honden vakanties gaat. En ook als je een weekendje aan ze wilt boeken, mag de hond natuurlijk mee. Je kunt via deze site een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuisje met hond aan zee boeken maar als je kiest voor een wellness vakantiehuisje met hond aan de kust is er ook veel mogelijk.

roompot honden welkom banner

wandeling op het strand

Huisje aan zee met sauna en hond boeken

Steeds meer mensen boeken hun vakantie met huisdier aan zee en kiezen dan voor een huisje met privé sauna, hottub of jacuzzi in de tuin. Je kunt bij ons ook een wellness vakantiehuisje voor 4,6,8, 10 personen aan zee boeken.

Vakantiehuis met hond 6 personen in de Ardennen?

De Ardennen zijn en blijven het favoriete vakantiegebied voor een actieve vakantie. Veel mensen kiezen voor het huren van een particulier vakantiehuisje of chalet in de Vlaamse Ardennen en dan bij voorkeur met omheinde tuin. Je vindt hier vakantiehuisjes met omheinde tuin in de Ardennen. Een vakantiehuisje met hond in de Ardennen, hoeft niet duur te zijn.

vakantie met hond Ardennen

Vakantiehuis met hond boeken voor minder dan 300 euro week

Je boekt al een 6 persoons chalet met hond in de Ardennen voor minder dan 300 euro per week. Als je een vakantiehuisje Ardennen met privé sauna en zwembad wilt huren, komt de huurprijs wat hoger uit. Voor een goedkoop vakantiehuisje 4 personen met hond in de Belgische of Luxemburgse Ardennen, huur je deze van een particulier of maak je gebruik van een last minute aanbieding. Op de meeste chalet parken in de Ardennen zijn honden toegestaan. Je kunt er een 6 persoons chalet Ardennen huren waar 2, 3 of 4 honden welkom zijn.

Vakantiehuis met hond 6 personen en 3 slaapkamers?

Indien je een 6 persoons vakantiehuis met 3 slaapkamers zoekt, kan het zijn dat die niet beschikbaar zijn. Je kunt dan een vakantiehuis 8 personen met hond huren. De kans dat je een vakantiewoning voor 8 personen met 3 of 4 slaapkamers vindt, is groter dan een huisje voor 6 personen. Vind hier een vakantiehuis 8 personen met hond. Als je een vrijstaande vakantiewoning met omheinde tuin en eigen zwembad zoekt, is een 8 persoons accommodatie de beste optie. Iedereen heeft dan meer ruimte en privacy en je kunt volop genieten van je grote vakantiehuis met hond.

Center Parcs banner