Vakantiehuis met hond aan zee

Boek hier een vakantiehuis met hond aan zee

Voor een vakantiehuis met hond aan zee in Nederland. Wij hebben de mooiste huisjes aan de Nederlandse kust geselecteerd. In al deze vakantiehuizen aan zee zijn huisdieren welkom. Boek een vakantiehuis met hond aan zee voor 2, 4, 6 of 8 personen. Of zoek binnen ons aanbod grote vakantiehuizen aan zee honden toegestaan. Ook voor een vakantiehuis met hond aan zee én sauna of jacuzzi.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Vakantiehuis met hond aan zee en jacuzzi

Wie zijn vakantie met huisdier aan de Nederlandse kust viert en in een huisje met jacuzzi verblijft, geniet volop van wellness, zee en strand. Je kunt bij ons een huisje met jacuzzi aan zee huren maar het is ook mogelijk een hotel of appartement aan zee te huren. In al onze vakantiehuizen aan de kust zijn huisdieren welkom. Verblijven in een vakantiepark met hond aan zee is ook mogelijk.

Vakantiehuis met sauna aan zee honden toegestaan

Verblijven in een vakantiehuis met sauna aan zee is genieten. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf op een vakantiepark aan de kust met sauna of een particulier vakantieverblijf met privé sauna. Je kunt via deze site beide typen wellness accommodaties boeken. Voor een vakantie met 1, 2 of 3 honden aan zee.

Vakantie met hond aan zee en verblijf op vakantiepark met binnenzwembad

Veel mensen die een midweek of weekendje aan de kust met hun hond boeken, kiezen voor een verblijf op een vakantiepark met binnenzwembad. Een verblijf op een bungalowpark met overdekt zwembad biedt vele voordelen. Landal GreenParks en Roompot Vakantieparken bieden bungalows aan zee te huur aan welke liggen op vakantieparken met binnenzwembad. Vaak hebben deze parken aan zee ook een buitenzwembad en apart peuterebadje. Op enkele Landal vakantieparken in Nederland tref je tevens een zwemvijver voor honden aan.

Particulier vakantiehuis met hond aan zee huren

Een vakantiehuis met hond aan zee kan je ook boeken bij een particuliere huiseigenaar. Die vind je door in consumenten advertenties op het internet of in de regionale krant te kijken. In veel particuliere vakantiehuizen aan zee in Nederland zijn 1, 2 of 3 honden welkom. Enkele huiseigenaren geven ook toestemming voor een vakantie aan zee met 4 honden. Soms betaal je een vergoeding per nacht per hond, soms zijn huisdieren gratis! Bovenop de huursom betaal je meestal gewoon toeristenbelasting.

uitwaaien aan zee met hond

Last minute vakantie met hond aan Nederlandse kust boeken

Wie op het laatste moment een vakantie aan zee met de hond wil boeken, kan dit veelal last minute doen. Een last minute vakantie, midweek of weekend aan zee is niet alleen goedkoper, je boekt je vakantiehuis, hotel of vakantiepark alleen bij gunstig weer. Zo kan het zijn dat je donderdag besluit een weekendje aan de kust te boeken en je zaterdag met je hond op het strand van Noordwijk aan Zee wandelt.

Hotel met hond aan zee boeken

Voor een luxe vakantie met hond aan zee, boek je een hotel met hond. In veel hotels aan de Nederlandse kust zijn huisdieren welkom. Deze hotels zijn ingericht op een vakantie of weekend met honden. Op de website van een betreffend hotel kan je zien welke voorzieningen er voor mensen en huisdieren zijn. In een enkel honden hotel aan zee is een warme douche voor honden.

hondenvakantie aan zee

Huisje met hond aan zee voor 2 personen huren

Er zijn aan zee volop huisjes te huur voor 2 personen. Het meest bekend zijn de strandhuisjes die vaak maar op een afstand van 200 meter van de kustlijn af liggen. Maar ook bij de meeste vakantieparken aan de kust zijn huisjes of bungalows met hond voor 2 personen te huur.

Huisje huren welke in de duinen ligt

Vakantiehuisjes in de duinen behoren tot een bijzondere categorie. Het zijn dé vakantiehuisjes voor vogelaars, natuurliefhebbers en wandelaars. Heb je wel eens een huisje in de duinen in Ameland gehuurd of één van de andere Waddeneilanden? Een weekendje met hond op de Waddeneilanden boeken, is zeker aan te bevelen.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner