Wie een uniek vakantiehuis met hond Ardennen wil boeken.

Ook voor een last minute Ardennen met hond. Huur hier een luxe of juist goedkoop vakantiehuis met hond Ardennen. Vind hier de mooiste vakantiehuisjes met hond in de Ardennen. Ook voor een vakantiehuis of chalet Ardennen en omheinde tuin.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner


Tot wel 4 honden in de Ardennen toegestaan

Op vakantieparken Ardennen zijn per huisje, chalet of bungalow 1 á 2 honden toegestaan. In een aantal particuliere vakantiehuisjes Ardennen zijn tot 4 honden welkom.


Daarom een vakantiehuis met hond Ardennen huren

Vakantie met hond in de Ardennen vieren? Huur een goedkoop of luxe vakantiehuis in de Ardennen met hond! Wie aan een vakantie met hond in de natuur denkt, komt in 9 van de 10 gevallen uit in de Ardennen. De Belgische Ardennen als de Ardennen in Luxemburg zijn fantastische gebieden om een last vakantie met hond België te vieren. Je kunt hier een vakantiehuis met hond Ardennen voor 2 tot wel 20 personen huren. Ook een last minute Ardennen met hond


Op zoek naar particulier vakantiehuis met hond Ardennen?

Een verblijf in een particulier vakantiehuis met hond Ardennen biedt veel voordelen. Het is ook mogelijk een chalet in het bos Ardennen te huren, particulier. In particuliere huisjes en chalets Ardennen zijn tot 4 honden toegestaan.


vakantie met hond in de heuvels

Vakantieparken met hond Ardennen

Zeker in het geval van een vakantie met hond én kinderen in de Ardennen, biedt een vakantiepark met hond en zwembad Ardennen veel voordelen. In het bijzonder als zo een vakantiepark Ardennen met hond naast een zwembad ook over een speeltuin beschikt. Je kunt hier een huisje, chalet of bungalow met hond op zo een park midden in de natuur huren. Ook voor een vakantiehuis met hond Ardennen op een kleinschalig vakantiepark.


Chalet Ardennen

Een alternatief voor het huren van een vakantiehuis met hond, is het boeken van een chalet Ardennen. Een chalet Ardennen is meestal goedkoper dan een vakantiewoning Ardennen.


Vakantie met huisdier Ardennen.

In de Ardennen kan je zowel een vakantie met hond als een vakantie met paard boeken. Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste vakantiehuisjes met hond in de Belgische Ardennen. Of je nu een chalet in de Ardennen met omheinde tuin zoekt of een groot vakantiehuis Ardennen met zwembad en privé sauna, je vindt de allermooiste vakantiehuisjes met hond in de Ardennen hier. Ook voor een particulier vakantiehuis met hond Ardennen.


wandelen in de heuvels met hond

ontdek de beste hondenbungalows banner

Vakantiehuis met hond Ardennen voor 2 tot 4 personen boeken

Als je een 2 of 4 persoons vakantiehuisje met hond in de Ardennen wilt boeken, heb je een zéér ruime keuze. Ook voor een honden chalet Ardennen met omheinde tuin of privé sauna en zwembad in de Lage Ardennen. Hierbij heb je de keuze uit een particulier vakantiehuis Ardennen met hond of een verblijf op een vakantiepark Ardennen. In de Ardennen België en Luxemburg vind je vakantieparken waar honden welkom zijn. Ook als je een vakantiepark Ardennen met zwembad en speeltuin zoekt, zijn er opties. Sommige van deze parken hebben een honden uitlaatplaats en speelveld. Je boekt op zo een park een goedkope bungalow met hond.


6 persoons vakantiehuis met hond Belgische Ardennen huren

op zoek naar een 6 persoons vakantiewoning met hond in de Belgische Ardennen of Luxemburg? Een huisje of chalet met 2 of 3 slaapkamers en een grote tuin? Wie op zoek is naar vakantiehuizen Ardennen voor 6 personen, heeft de keuze uit meer dan 400 vakantieverblijven. Je kunt via deze site online een vakantiehuis met hond Ardennen voor 6 personen huren. Ook een honden vakantiehuis Ardennen met jacuzzi in de tuin of hottub. Door de zoekfilter goed te gebruiken kan je ook een goedkope vakantiewoning met hond Ardennen voor 2, 4, 6 of 8 personen huren. Je kunt de huurprijzen selecteren van laag naar hoog en zo de goedkoopste vakantiehuisjes met hond Ardennen selecteren. Zo kan je ook een goedkoop vakantiehuis met hond in de Vlaamse Ardennen boeken.


vakantie veluwe met hond

Een vakantie met hond Ardennen voor 8 personen boeken

Op zoek naar een 8 persoons vakantiehuis met hond Ardennen met 3 of 4 slaapkamers? Een groot vakantiehuis Ardennen met open haard en jacuzzi in de tuin? Of een 8 persoons chalet Ardennen met eigen zwembad?? Als je een vakantiewoning Ardennen voor 8 personen zoekt, heb je bij ons de keuze uit meer dan 200 grote vakantiehuizen. Ook voor een Natuur Vakantiehuis Ardennen. In bijna alle 8 tot 10 persoons vakantiehuizen Belgische Ardennen zijn honden toegestaan. Ook voor een mindervalide vakantiehuis Ardennen 6, 7 of 8 personen.


Vakantiewoning Ardennen honden toegestaan 10 personen

Op zoek naar een huisdiervriendelijk vakantiehuis Ardennen voor 10 personen? Een 10 persoons vakantiehuis Ardennen met 4, 5 of 6 slaapkamers, privé sauna en afgesloten tuin? Of je nu een groot vakantiehuis in de Lage Ardennen of Hoge Ardennen zoekt, we hebben de mooiste chalets en vakantiehuizen voor 10 personen voor je verzameld. Boek bijvoorbeeld een vakantiewoning met hond voor 10 personen in de provincie Luxemburg of een villa in Henegouwen of Namen. Je kunt ook een 10 persoons chalet Ardennen met omheinde tuin huren.


meisje fietst met hond in de natuur

12 persoons vakantiehuis met hond Ardennen

Vakantiehuizen voor 12 personen zijn in de Ardennen niet schaars. Je kunt een een 12 persoons vakantiehuis met hond in de Belgische Ardennen huren of kiezen voor een vakantie met hond in Luxemburg. Je kunt ook voor een groepsaccommodatie of groepshuis Ardennen kiezen. Indien je een chalet Ardennen voor 12 personen zoekt, hebben we enkele unieke accommodaties te huur. Soms met panoramisch uitzicht maar altijd in een hondvriendelijke omgeving. Ook voor een vakantiebungalow Ardennen 12 personen.


Last minute vakantie met hond Ardennen boeken

Indien je een goedkope vakantie met hond Vlaamse Ardennen of Luxemburg wilt boeken, kan je gebruik maken van een last minute aanbieding.
Boek een last minute huisje met hond particulier of maak gebruik van een last minute vakantiepark Belgische Ardennen.


Last minute vakantiehuisjes waar honden welkom zijn, zijn volop in de Ardennen verkrijgbaar. Je kunt meestal nog tot één dag voor vertrek zo een last minute huisje met je hond boeken, ook voor een weekendje weg. Grote groepen wordt aangeraden hun vakantiehuisje met hond minstens 7 dagen voor vertrek te boeken. Dat advies geldt zeker als je met meer dan 12 personen een weekendje Ardennen Luxemburg wilt boeken.


Center Parcs banner