Vakantiehuis met hond in België huren?

Vakantie hond België? Last minute België met hond? Voor wie een vakantiehuis met hond aan de Belgische Kust of Ardennen of elders in België wil vieren. Groot en uniek aanbod vakantiehuisjes met honden. Boek hier je vakantiehuis met hond België en profiteer van een uniek aanbod en eventueel last minute korting. Voor een vakantiewoning met hond België waar 1 hond, 2 honden of 3 honden welkom zijn.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner

Waar een vakantiehuis met hond in België huren?

Er zijn een aantrekkelijke regio’s om van een vakantie met hond in België te genieten. Natuurlijk in West-Vlaanderen en de Ardennen, zie onder. Maar ook bijvoorbeeld een vakantie met hond in Westhoek, in De Kempen of Belgisch-Limburg huren, is een aanrader. Daarnaast, met een vakantie met hond Antwerpen of Wallonië is ook niets mis.

roompot honden welkom banner

Vakantie met hond West-Vlaanderen.

Ook mogelijkheden een vakantiehuis met hond in West-Vlaanderen te huren. Ook met hond aan de Belgische kust.

hond op het strand genieten

Vakantiehuis met hond België 2 tot en met 8 personen

Boek hier een 2, 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis België met hond. Of voor groepen boven de 8 personen, een groot vakantiehuis met huisdier in België.

Vakantiehuis met hond Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen zijn er chalets en vakantiehuisjes te vinden waar 4 honden worden toegelaten. Ook als je een vakantie met honden wilt vieren in een huisje midden in het bos. Natuurhuisjes in de Ardennen zijn ideaal voor een wandelvakantie met de hond. Je kunt ook als grote groep een huisdiervriendelijke vakantiewoning in de Belgische Ardennen vieren. Je kunt via deze site ook een hondvriendelijk appartement België met Oud en Nieuw huren.


Vakantiehuis met hond België 2 tot 10 personen

Via de standaard zoekfunctie heb je snel een vakantiehuis met hond in België gevonden voor 2, 4, 6 of 8 personen. Ook voor een vakantie met hond aan zee. In het geval je een groot vakantiehuis in België zoekt waar honden welkom zijn, komt er iets meer bij kijken. Grote vakantiehuizen worden meer gehuurd in het kader van een familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsuitje.

vakantie met hond Ardennen

Vakantie met hond België 12 personen

Het is in België ook zeker mogelijk een 12 persoons vakantiehuis met hond te huren. Ook last minute. Kijk naar de mogelijkheden op de last minute bungalowparken met hond België of huur een particuliere villa of groepsbungalow 12 personen met hond.

Belangrijke zaken

Daar zijn zaken ook belangrijk als een extra woonkamer of feestzaal, een professionele keuken of recreatieruimte. Voor grote vakantiehuizen in België verwijzen wij graag naar één van onze andere websites. Een 2, 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis met hond in België kan je hier online boeken. Ook een last minute honden bungalow voor 6, 8, 10 personen in de Ardennen of West-Vlaanderen.


hondenfietskar lekker in de natuur

ontdek de beste hondenbungalows banner

Goedkoop vakantiehuis met hond België.

Niet iedereen heeft budget voor het huren van een luxe vakantiewoning, chalet, villa of hondenbungalow met 3 slaapkamers. Gelukkig zijn er ook goedkope vakantiehuizen en chalets in België te huur voor een vakantie met je huisdier. Deze goedkopere vakantieverblijven liggen meestal niet direct aan de kust of bij een bekend natuurgebied maar hebben vaak wel andere meerwaarde. Zo kan het huren van een vakantiehuis met hond bij de boer best goedkoop zijn en is een huisje op een boomgaard ook best wel aantrekkelijk. Je kunt hier al een 2 of 4 persoons vakantiehuisje met hond huren vanaf 150 euro voor een lang weekend. Vind hier een goedkoop vakantiehuis met hond in België.

Een natuurhuisje in België huren?

Natuurhuisjes zijn vakantiehuisjes die in het groen verscholen liggen. Ze liggen meestal niet op een vakantiepark of op het terrein van een boer maar wel in de bossen, in een natuurgebied of in the middle of nowhere. Als je van stilte, natuur en rust houdt, is zo een Natuurhuisje ideaal. Je kunt natuurhuisjes België huren waar 1 of 2 honden welkom zijn maar er zijn ook ecologische huisjes België te huur met 3 honden. Vind hier een natuurhuisje en rustig gelegen vakantiehuis België waar honden welkom zijn.

Appartement met hond aan Belgische Kust huren.

Een weekendje met hond aan de Belgische Kust en de hond mag mee? Wie een accommodatie aan de Belgische Kust zoekt, waar de hond ook welkom is, kan het beste kiezen voor een appartement met hond. In badplaatsen zoals De Haan, Westende, Oostende en De Panne zijn hondvriendelijke vakantiehuisjes en appartement te huur.

met honden op het strand

1 of 2 huisdieren welkom aan de kust

U kunt er ook een luxe appartement voor 2 personen met gebruik van zwembad en sauna huren. Over het algemeen genomen zijn er in appartementen aan de kust maximaal 2 huisdieren mee. Honden zijn in deze appartementen aan de Belgische kust alleen maar welkom als ze goed opgevoed zijn en het blaffen beperkt is.

Waarom de Belgische Ardennen ideaal voor een vakantie met hond zijn.

De meeste mensen die een vakantiehuis met hond België boeken, doen dat in de Belgische Ardennen. Het is dan ook het mooiste honden vakantie gebied van de Benelux en misschien wel van heel Europa. Je kunt een chalet met omheinde tuin in de Ardennen huren maar een luxe villa met privé sauna is ook mogelijk. En als je een vakantiehuisje midden in het bos zoekt, is er vast wel zeker een natuurhuisje in de Belgische Ardennen te huur. Vind hier je huisje met hond Ardennen.

vakantie met hond Ardennen

Honden vakantie België en Ardennen

Kortom, voor een honden vakantie België zijn de Ardennen ideaal. Ook voor een weekend of midweek met de hond België. Wij hebben meer dan 300 hondvriendelijke vakantiehuisjes, chalets en villa’s in het hart van de Ardennen te huur. Sommige zijn zelfs geschikt voor een jongeren vakantie. En tenslotte, het is ook mogelijk een groot vakantiehuis Ardennen te huren met privé zwembad. Zeker bij een familieweekend Ardennen met hond zijn grote vakantiehuizen die in de bossen liggen ideaal. Zoek hier een vakantiehuis Ardennen waar honden welkom zijn.


Goedkoop vakantiehuis met 2 of 3 honden in België huren.

Goedkoop vakantiehuisje met meerdere hond in België vinden? Voor een goedkoop vakantiehuisje België waar meerdere huisdieren welkom zijn, ga je naar de aanbiedingen Ardennen. Een 2 persoons chalet met 2 honden in de Ardennen bijvoorbeeld is al te huur voor minder dan 200 euro. Ook een 4 persoons vakantiehuisje Belgische Ardennen met omheinde tuin hoeft niet duur te zijn. Zie onze goedkope vakantiehuisjes in de Ardennen en heel België.

Last minute vakantie met hond België boeken?

Een last minute vakantiehuisje, chalet of hondenbungalow is bijna altijd tot 40 % goedkoper. Je kunt zo een last minute huisje meestal tot 1 dag voor vertrek nog huren. Zelfs als je een last minute huisje met zwembad, sauna en hottub zoekt. Of je nu een last minute voor de zomervakantie, meivakantie of herfstvakantie zoekt, op deze site vind je altijd de voordeligste aanbiedingen en last minutes. Ook voor het boeken van een 8 persoons chalet Ardennen met omheinde tuin.

picknick gezin met hond

Vakantiepark met hond in België vinden.

Er zijn veel huisdiervriendelijke vakantieparken in België. Het aanbod vakantieparken Belgische Kust met hond is beperkt maar daarentegen vind je goedkope vakantieparken met hond in de Ardennen, Luik en Oost- en West Vlaanderen. Of je nu op zoek bent naar een groot vakantiepark Ardennen met zwembad en sportmogelijkheden of juist naar een kleinschalig bospark Ardennen, je vindt je goedkope vakantiehuisje met hond België hier. Ook mindervalide vakantieparken in België met hond.

Center Parcs banner