Wie een vakantie met hond in Duitsland wil boeken, huurt bij ons een hondvriendelijk vakantiehuis.
Bekijk hier het complete aanbod in Duitsland.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Ook voor een luxe villa met zwembad of een groot vakantiehuis met hond. Keuze uit meer dan 100 echt huisdiervriendelijke vakantiehuizen, bungalows en luxe vakantieverblijven, Duitsland is een ideaal vakantieland voor een vakantie met huisdier. Ook een weekendje weg met hond in Duitsland is een goed idee want net over de grens bij Nederland en Duitsland vind je de mooiste vakantiehuisjes met hond.

Met name Sauerland, Beieren, Eifel en Zwarte Woud zijn huisdiervriendelijk. Maar ook als je een vakantiehuis met hond huurt in de Moezel, Harz, Oostzee of Zuid-Duitsland, is succes verzekerd. Wij hebben die vakantiehuizen in Duitsland geselecteerd die echt huisdiervriendelijk zijn en waar uw hond echt welkom is. Tot 5 honden in onze vakantiehuizen Duitsland toegestaan. Een autovakantie Duitsland is het hele jaar door te doen.

Vakantiehuis met hond Duitsland met privé sauna huren.

Wie een wellness huisje in Duitsland wil huren, bijvoorbeeld met privé sauna, kan dat ook doen in een vakantiehuisje waar de hond welkom is. Duitsland heeft een grote wellness traditie en een vakantiewoning met privé sauna en hond is zo gevonden en geboekt. Het is ook mogelijk een vakantiehuis Duitsland met jacuzzi of hotttub in de tuin te huren. Ideaal als je bijvoorbeeld een vakantie met hond Duitsland in de herfstvakantie boekt.

vakantiehuis met hond Duitsland

Vakantiehuis Duitsland met zwembad boeken.

Wie een luxe vakantiehuis Duitsland met zwembad zoekt, heeft bij ons 3 mogelijkheden. De meeste mensen boeken dan een vakantiewoning, bungalow of villa met buitenzwembad. Dat is een prima optie. Voor een goedkope vakantie met hond Duitsland, boek je een vakantiepark met zwembad. Het zwembad is wel voor gemeenschappelijk gebruik maar het is een veel goedkopere optie dan een vakantiewoning Duitsland met privé zwembad. De duurste optie is het huren van een bungalow of villa met binnen zwembad. In alle vakantiehuizen, bungalows en villa’s met zwembad op deze site zijn honden welkom. Het ligt aan de accommodatie of je hier een vakantiehuis met zwembad Duitsland met 1 of 2 honden kunt boeken of dat er zelfs 3, 4 of 5 honden welkom zijn.

Bungalowpark met hond in Duitsland boeken.

Wie een goedkope vakantie met hond Duitsland wil boeken, huurt een hondvriendelijke bungalow op een bungalowpark. Op veel vakantieparken in Sauerland, Zwarte Woud en Eifel zijn honden welkom. Maar ook op tientallen vakantieparken aan de Oostzee of Moezel zijn honden toegestaan.

Last minute vakantie met hond Duitsland boeken.

Je kunt hier ook een last minute vakantiehuis Duitsland met hond boeken. Het is zelfs mogelijk om vandaag een last minute vakantiehuisje Duitsland te boeken en morgen te vertrekken. Voor een luxe vakantie met hond, boek je een villa. Een last minute vakantievilla Duitsland met hond voor 2 of 4 personen, boek je al voor minder dan 400 euro per week of 200 euro voor een lang weekend.

Weekendje met hond Duitsland.

Als je een weekendje met hond in Duitsland wilt boeken, kan je een vakantiehuisje Duitsland net over de grens met Nederland huren. Voor veel Nederlanders is De Moezel favoriet. In die omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je boekt een midweek of weekend met hond Duitsland voor minder dan 190,00 euro. Kijk ook eens bij de last minute vakantiepark aanbiedingen.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner