Wie een vakantie met hond in Duitsland wil boeken, huurt bij ons een hondvriendelijk vakantiehuis. Ook voor een last minute vakantiehuis met hond Duitsland. Je kunt een vakantiehuis met hond Duitsland in bijvoorbeeld Beieren, Zwarte Woud of Eifel boeken. Ook voor een huisje met hond Duitsland en privé sauna. Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen met hond Duitsland.

Vakantiehuis Veluwe te koop


Voor hoeveel personen een vakantie met hond Duitsland boeken?

Je kunt een huisje met hond Duitsland voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar er zijn ook grote vakantiehuizen Duitsland met hond te huur. Je kunt ook met een vrienden- of familie groep een vakantie met hond Duitsland boeken. Zelfs voor groepen groter dan 20 personen.
Kijk ook eens naar de mogelijkheden een vakantiehuis met hond bij Center Parcs te huren op één van de parken in Duitsland.


vakantie veluwe met hond

Hondenbungalow op een Landal Vakantiepark Duitsland huren

Voor een perfecte vakantie met de hond in Duitsland huur je bij Landal een echte honden bungalow. Op een park midden in de bossen en met omheinde tuin. Geniet van de voorzieningen op het park en de verrassingen voor jou en je hond. Ook voor wintersport met hond


Particulier huisje met hond Duitsland huren?

Er zijn veel mogelijkheden om een chalet, natuurhuisje of ander type particulier huisje met hond in Duitsland te huren. Extra interessant voor mensen met 3 of 4 honden want in een aantal van deze huisjes Duitsland zijn meer dan 2 huisdieren toegestaan.


Midweek met hond Duitsland

.
Een midweek met de hond in Duitsland boeken? Dat is veelal mogelijk. Je komt dan op maandag in je huisje met hond Duitsland aan en vertrekt vrijdag weer. Een vakantie van 5 dagen, net genoeg om even tot rust te komen. Je boekt je vakantiehuis Duitsland met hond voor een midweek bij voorkeur last minute. Dat is goedkoper.


hondenfietskar lekker in de natuur

Waarom bij ons een vakantiehuis met hond Duitsland huren?

De meeste van onze vakantiehuisjes Duitsland hebben een omheinde tuin. Daarnaast is het mogelijk een vakantie met 2, 3 of 4 honden in Duitsland te boeken en kan je verblijven in een huisje Duitsland met privé sauna. Veel huisjes op deze site liggen midden in de natuur. Ideale omstandigheden voor een vakantie Duitsland met hond.


Luxe vakantie met hond Duitsland

Ook voor een luxe villa met zwembad of een groot vakantiehuis met hond. Keuze uit meer dan 100 echt huisdiervriendelijke vakantiehuizen, bungalows en luxe vakantieverblijven, Duitsland is een ideaal vakantieland voor een vakantie met huisdier. Ook een weekendje weg met hond in Duitsland is een goed idee want net over de grens bij Nederland en Duitsland vind je de mooiste vakantiehuisjes met hond.


Hotel met hond in Duitsland boeken

Voor wie een paar nachtjes met de hond erop uit gaat, is het boeken van een hotel met hond Duitsland wellicht een beter idee. In Duitsland vind je meer dan 1.000 huisdiervriendelijke hotels. Ook voor een verblijf in een huisdiervriendelijk hotel Duitsland met 2 honden.


honden toegestaan in hotel

Vakantiehuis met hond Sauerland, Beieren, Zwarte Woud

Met name Sauerland, Beieren, Eifel en Zwarte Woud zijn huisdiervriendelijk. Maar ook als je een vakantiehuis met hond huurt in de Moezel, Harz, Oostzee of Zuid-Duitsland, is succes verzekerd. Wij hebben die vakantiehuizen in Duitsland geselecteerd die echt huisdiervriendelijk zijn en waar uw hond echt welkom is. Tot 5 honden in onze vakantiehuizen Duitsland toegestaan. Een autovakantie Duitsland is het hele jaar door te doen.


vakantiehuis met hond Duitsland

Vakantiehuis met hond Duitsland met privé sauna huren.

Wie een wellness huisje in Duitsland wil huren, bijvoorbeeld met privé sauna, kan dat ook doen in een vakantiehuisje waar de hond welkom is. Duitsland heeft een grote wellness traditie en een vakantiewoning met privé sauna en hond is zo gevonden en geboekt. Het is ook mogelijk een vakantiehuis Duitsland met jacuzzi of hotttub in de tuin te huren. Ideaal als je bijvoorbeeld een vakantie met hond Duitsland in de herfstvakantie boekt.


Vakantiehuis met jacuzzi en hond Duitsland.

Genieten van een bubbelbad, whirlpool of buitenjacuzzi? In Duitsland zijn veel wellness huisjes met hond te huur. Kies voor een wellness voorziening in huis of tuin. Een buitenjacuzzi is in alle jaargetijden genieten.


Vakantiehuis Duitsland met zwembad boeken.

Wie een luxe honden vakantiehuis Duitsland met zwembad zoekt, heeft bij ons 3 mogelijkheden. De meeste mensen boeken dan een vakantiewoning of bungalow Duitsland met buitenzwembad. Dat is een prima optie. Voor een goedkope vakantie met hond Duitsland, boek je een huisje op een vakantiepark met zwembad. Het zwembad is wel voor gemeenschappelijk gebruik maar het is een veel goedkopere optie dan een vakantiewoning Duitsland met privé zwembad. De duurste optie is het huren van een bungalow of villa met hond en binnenzwembad. In alle vakantiehuizen, bungalows en villa’s met binnen- of buiten zwembad op deze site zijn honden welkom.


prive zwembad bij vakantiehuis

Bungalowpark met hond in Duitsland boeken.

Wie een goedkope vakantie met hond Duitsland wil boeken, huurt een hondvriendelijke bungalow op een bungalowpark. Op veel vakantieparken in Sauerland, Zwarte Woud en Eifel zijn honden welkom. Maar ook op tientallen vakantieparken aan de Oostzee of Moezel zijn honden toegestaan.


vakantie met baby en hond

Last minute vakantie met hond Duitsland boeken.

Je kunt hier ook een last minute vakantiehuis Duitsland met hond boeken. Het is zelfs mogelijk om vandaag een last minute vakantiehuisje Duitsland met hond te boeken en morgen te vertrekken. Voor een luxe vakantie met hond Duitsland, boek je een villa. Een last minute vakantievilla Duitsland met hond voor 2 of 4 personen, boek je al voor minder dan 400 euro per week of 200 euro voor een lang weekend.


Weekendje met hond Duitsland.

Als je een weekendje met hond in Duitsland wilt boeken, kan je een vakantiehuisje Duitsland net over de grens met Nederland huren. Voor veel Nederlanders is De Moezel favoriet. In die omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je boekt een midweek of weekend met hond Duitsland voor minder dan 190,00 euro. Kijk ook eens bij de last minute vakantiepark aanbiedingen.


Center Parcs banner