Vakantiehuis met hond voor mindervaliden

Waar vind je een vakantiehuis met hond voor mindervaliden? Wie als mindervalide een vakantie wil boeken, heeft altijd te maken met het vinden van een aangepaste accommodatie. Dat kan een aangepast vakantiehuis of mindervalide hotel zijn. In het geval van een vakantie met hond komt er nog een belangrijke factor bij. Een aangepaste vakantiewoning vinden waar honden zijn toegestaan.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Hoe aangepast moet de vakantiewoning zijn?

De ene aangepaste vakantiewoning is de andere niet, Bij het ene aangepaste vakantiehuis is het huis alleen drempelvrij gemaakt. Bij een echte mindervalide vakantiewoning gaan de aanpassingen verder. Denk aan een aangepast toilet en douche. Denk ook aan een rolstoel toegankelijke keuken en woonkamer. Er valt dus genoeg te onderzoeken en te kiezen. Zeker als de hond mee op vakantie gaat.

Aangepast vakantiehuis met omheinde tuin

Een vakantiehuis met hond voor mindervaliden boeken, is niet zo moeilijk als het lijkt. In veel aangepaste vakantiewoningen zijn honden toegestaan. Wel een punt van aandacht is de tuin. Is het een grote tuin waar de hond lekker kan rennen of is er alleen maar een kleine plaats voor de hond. Het allermooiste is het vinden van een aangepast vakantiehuis met volledig omheinde tuin. Wel een tuin die rolstoel geschikt is natuurlijk. Baasje en hond moeten het tenslotte fijn hebben tijdens een aangepaste vakantie.
Vakantiehuis mindervaliden met hond en sauna.

Je kunt ook een vakantiehuis met sauna én hond huren.

Bijvoorbeeld een vakantiehuis met sauna voor 8 personen in Nederland of België. Het is ook mogelijk een 2, 4 of 6 persoons huisje met privé sauna te huren. Kijk vooral ook naar de aanbiedingen bij Landal GreenParks. Zij hebben fantastische honden bungalows met sauna te huur. En als je een mindervalide bungalow met sauna wilt huren. Landal heeft en groot aanbod mindervalide bungalows met wellness faciliteiten.

Tot 4 honden toegestaan in een vakantiehuis met hond

Ook mindervaliden met 2, 3 of 4 honden kunnen een vakantie met hond boeken. Een mindervalide vakantie met meerdere honden boeken, is zo goed als onmogelijk in een bed and breakfast of hotel. In een aantal mindervalide bungalows zijn tot 4 honden toegestaan. Houd er rekening mee dat honden alleen welkom zijn als de huurder zich aan de huisregels houdt. Zo mogen honden niet altijd op de slaapkamers komen en moeten huisdieren op de mindervalide bungalowparken aangelijnd zijn. Een vakantiehuis met hond huren is ook voor mindervaliden aan regels gebonden. Zelfs als je een vakantiehuis met hond voor 2 personen boekt, mogen er soms wel 2 of 3 honden mee.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner