Vakantiepark met hond

Vind hier een vakantiepark met hond

Als je een vakantiepark met hond zoekt in Nederland, België of Duitsland. Een vakantiepark waar honden echt welkom zijn. Wij hebben voor jou vakantieparken uitgezicht waar de hond een welkome gast is. Op deze parken hondenbungalows met omheinde tuin.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Vakantiepark met hond Nederland

Een vakantie met hond in Drenthe, Overijssel of Gelderland vieren? Lekker genieten op een vakantiepark Nederland met hond? In Nederland vind je diverse honden bungalowparken. Het zijn met name honden parken van Landal GreenParks. Deze parken zijn extra hond vriendelijk ingericht. Je vindt er hondenbungalows met omheinde tuin. Deze bungalows bieden alles voor een vakantie met hond. Hondenmand, bench, honden douches en veel meer. Het zijn de perfecte parken voor een vakantie met 1 of 2 honden.

Vakantieparken met echte hondenbungalows

Deze vakantieparken van Landal GreenParks liggen meestal in een bosrijke omgeving waar voldoende wandelgebieden zijn. op deze parken zelf vind je uitlaatmogelijkheden voor je huisdier en andere huisdiervriendelijke faciliteiten. Je kunt ook een vakantiepark met hond aan zee huren. Deze parken liggen aan stranden waar honden, al of niet aangelijnd, een groot gedeelte van het jaar welkom zijn. Ze liggen ook vaak in de omgeving van honden stranden.
Voor een vakantie met honden op een vakantiepark.

Vakantieparken België honden welkom

Net zoals in Nederland vind je ook in België vakantieparken en bungalowparken waar honden welkom zijn. Deze parken vind je met name in de Hoge en Lage Ardennen maar ook in Wallonië, Luik en West- en Oost-vlaanderen vind je bungalowparken met hond. In deze parken zijn per accommodatie meestal 1 of 2 honden toegestaan. Veel honden vakantieparken in België zijn kleinschalig.

Vakantieparken Duitsland honden toegestaan

Het is ook mogelijk een vakantiehuis met hond op een vakantiepark Duitsland te boeken. In veel vakantieparken Duitsland zijn honden toegestaan. In Duitsland heb je veel zogenaamde natuurparken. Sommige van deze vakantieparken hebben naast zwemgelegenheid voor mensen ook een zwemvijver voor honden. Ideaal als je een vakantie met de hond in Duitsland wilt boeken. Er zijn op een aantal parken in Duitsland ook chalets en stacaravans te huur. Voor een goedkope vakantie met huisdier.

Vakantiepark met hond aan zee

Een vakantie met de hond aan zee boeken? Een aantal van onze huisdiervriendelijke bungalowparken liggen aan zee. Voor een heerlijke strandvakantie met je huisdier. Als je méér dan 2 honden hebt, kan je ook een particulier huisje met hond aan zee of strand huren. Een beperkt aantal van deze huisjes aan zee hebben een omheinde tuin of terras. Je kunt een huisje aan zee ook huren voor een weekend met de hond.

Vakantieparken met zwembad honden toegestaan

Een aantal honden vakantieparken hebben de beschikking over een overdekt zwembad of buitenzwembad. Ideaal als je van zwemmen houdt. Als je een vakantie met hond wilt boeken in de herfstvakantie, wordt aangeraden een huisje te boeken op een park met binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs. De laatste optie is vooral aantrekkelijk bij een vakantie met honden én kinderen.

groepsaccommodatie voor groep met zwembad

Huisje met jacuzzi huren op vakantiepark met hond

Je kunt bij ons huisjes met jacuzzi, hottub of privé sauna huren. In een aantal van deze huisjes op parken zijn honden toegestaan. Vind hier een huisje Nederland met hottub. Er zijn 2 of 4 persoons huisjes met hottub of sauna te huur maar je kunt ook een vakantiebungalow met hond en wellness voor 6, 8 of 10 personen huren. Wellness faciliteiten zoals hottub, jacuzzi of privé sauna zijn vanzelfsprekend bedoeld voor mensen, niet voor honden of andere huisdieren.

Vakantie met 3, 4 of 5 honden.

Een vakantiepark met hond is geschikt voor een vakantie met 1 of 2 honden. Als je een vakantie wilt boeken met 3, 4 of 5 huisdieren, kan je beter een particuliere vakantiewoning huren. In een aantal van onze particuliere vakantiehuisjes zijn 3, 4, 5 of zelfs 6 honden toegestaan. Hier vind je particuliere huisjes waar 3 honden zijn toegestaan. Zie deze link voor een vakantie met 4 honden. Je kunt een particuliere vakantiewoning met 4 of 5 honden met name in Nederland, Frankrijk en de Ardennen boeken.

vakantiehuisjes met hond in de natuur banner