Vakantiewoning aan de kust honden welkom

Huur een vakantiewoning aan de kust waar honden welkom zijn.

Wie een vakantiewoning met hond aan de Nederlandse kust zoekt, vindt hier het grootste aanbod. Ook voor een last minute huisje met hond aan de kust van Texel, Ameland of Vlieland.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Huisjes met hond aan de kust van België of Frankrijk

Maar ook voor een vakantiehuisje met hond aan de Franse of Belgische Kust hebben wij een ruim aanbod unieke vakantieverblijven. Huur bijvoorbeeld een 2 of 4 persoons huisje aan zee in België of een villa met hond voor 4, 6 of 8 personen aan de kust van Frankrijk.
Ook aantrekkelijk in het kader van een last minute midweek met hond aan zee.

roompot honden welkom banner


hond in de branding

Met hond 2 tot wel 30 personen

Van een vakantiehuisje aan de kust voor 2 personen tot een groepsaccommodatie aan zee voor 12, 14, 20 of 30 personen. Vakantiehuisjes met hond aan de kust zijn enorm gewild. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste en meest hondvriendelijke vakantiewoningen aan de Belgische- en Nederlandse Kust. Voor een onvergetelijk weekendje met hond of andere vakantie met uw huisdier. Ook voor een hondenbungalow 2, 4 of 6 personen aan zee, strand of kust.

Vakantiehuis met hond aan kust online boeken

Boek uw vakantiewoning aan de kust online, U en uw honden zijn méér dan welkom. Boek hier een vakantiewoning met hond in Nederland.

struinen met hond aan de Franse kust

Vakantiewoning kust 2 honden toegestaan.

Bij de meeste vakantiehuizen aan de Nederlandse Kust en kust van België zijn 1 of 2 honden toegestaan. U kunt per accommodatie zien hoeveel huisdieren er welkom zijn en daar ook op selecteren. Zoekt u een vakantiehuis aan de kust in bijvoorbeeld Blankenberge, De Haan, Renesse of Schoorl? Kijk ook eens naar de mogelijkheden in Callantsoog.

Hoe dan vakantiewoning met hond aan de kust te vinden?

Type dan de naam van de kustplaats in en het aanbod vakantiehuizen welke in die plaats beschikbaar zijn, worden dan aan u getoond. U kunt bij ons ook een vakantiewoning kust huren waar 3 of 4 honden welkom zijn. Bij iedere accommodatie staat vermeld hoeveel huisdieren er worden toegelaten, hoeveel slaapkamers er zijn en wat de omgeving u te bieden heeft. Zie als voorbeeld dit 4 persoons vakantiehuis met hond aan zee van EuroParcs.

gezin met hond op het strand

Belangrijk

In het geval van een vakantie met de hond aan zee is het van belang te weten te komen of de stranden toegankelijk zijn voor honden en of er uitzonderingen zijn in bepaalde periodes in de zomer. Veel hondenstanden langs de Nederlandse Kust zijn in juli en augustus alleen toegankelijk voor honden die aangelijnd zijn. Op bepaalde drukke toeristische stranden zijn honden in bepaalde periodes helemaal niet gewenst. Vind hier een vakantiehuis met hond in België.

Last minute vakantiewoning aan de kust vinden.

Indien u een goedkope vakantie met de hond wilt boeken en uw voorkeur uit gaat naar een huisje aan de kust, is het aan te bevelen naar ons last minute vakantie aanbod te kijken.


met honden op het strand

Last minute mogelijkheden met hond op parken

Er zijn altijd wel last minute hondenbungalows aan de kust te huur. Ook op de last minute vakantieparken met hond aan zee zijn meestal wel wat huisjes beschikbaar. Zie hier onze last minute mogelijkheden. In het geval u een weekendje aan de kust met 3 honden wilt boeken, kunt u het beste kijken binnen ons aanbod particuliere vakantiehuisjes aan zee. Binnen deze categorie huisjes aan zee zijn vaker 3 honden toegestaan dan die bij de last minute bungalowparken aan zee. De kans is daar ook groter dat u een vakantiehuisje met omheinde tuin aan de kust kunt huren.

Tip: Indien u een goedkope vakantie met 3 honden wilt boeken en een accommodatie aan de kust zoekt, kijk dan niet alleen naar de huurprijs van de accommodatie maar ook naar de kosten die u moet betalen voor de overnachtingen en verblijf van uw honden. Bij de ene huiseigenaar is dit gratis en bij de andere betaalt u 5 tot 15 euro per nacht. Dat kan het verschil uitmaken tussen een goedkoop huisje met hond of een vakantiewoning waar “u de hoofdprijs voor betaalt”. Een last minute vakantiewoning met huisdier boeken, is in de meeste gevallen wel het voordeligst. Vind hier een last minute huisje met hond in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg of Italië.

Center Parcs banner