Variabele aankomstdagen bij Center Parcs

Soms variabele aankomstdagen bij Center Parcs

Wie een last minute vakantie met de hond wil boeken en niet gebonden is aan een midweek of weekend, kan eens bij de variabele aankomstdagen kijken bij Center Parcs. Zeker in het geval van een last minute met hond, kan het bijvoorbeeld zijn dat er aanbiedingen van woensdag tot vrijdag zijn. Dat is op woensdag aankomen en op vrijdag weer vertrekken. Dan heb je net even tijd om jezelf weer op te laden en te genieten van de wellness faciliteiten van het betreffende Center Parcs. Meestal goedkoper dan een midweek met hond.

Vakantiehuis Veluwe te koop

2 honden toegestaan bij Center Parcs

In een aantal geselecteerde huisjes en familie bungalows van Center Parcs zijn 2 honden toegestaan. Andere accommodaties zijn volledig huisdiervrij. Je kunt dus een korte vakantie met 2 honden bij Center Parcs boeken of genieten van een weekendje weg met je huisdier.

Huisje met hond, sauna en whirlpool boeken

Je kunt bij Center Parcs een huisje met hond + sauna en whirlpool huren. Voor de echte wellness liefhebber een echte aanrader. Een ander woord voor whirlpool is bubbelbad. Het is in feite een ligbad met bubbeltjes mechanisme.

roompot honden welkom banner

De hele dag gebruik maken van de faciliteiten van het park

Indien je een 3 daagse honden vakantie bij Center Parcs boekt, bijvoorbeeld van woensdag tot vrijdag dan zal je waarschijnlijk pas om 16.00 uur in je huisje kunnen en op vrijdag al weer voor 10.00 uur kunnen uitchecken. Gelukkig kun je op de aankomst- en vertrek dag de hele dag gebruik maken van de faciliteiten zoals subtropisch zwembad. Dan lijkt een korte vakantie met hond toch nog lang te duren en kun je de variabele vakantie met hond volledig benutten. Zo biedt een huisje huren op een vakantiepark met hond extra voordelen.

Center Parcs Kempervennen VIP Eden 12 - Nederland - Noord Brabant - 12 personen img

Vakantie met hond en baby

Center Parcs is met name voor ouders van baby’s, peuters en kleuters extra aantrekkelijk. Niet alleen omdat diverse huisjes en bungalows extra kindvriendelijk zijn ingericht en aangekleed maar ook omdat alle parken voorzieningen hebben voor ouders en kind. En in de supermarkt die je op ieder Center Parcs Nederland vindt, vind je ook baby artikelen. Als je de tijd aan jezelf hebt en flexibel bent in je vakantie mogelijkheden, is een vakantie met baby, peuter of kleuter, zeker bij Center Parcs aan te raden.

Beschikbaarheid bij Center Parcs checken

Wil je weten welke huisjes met hond er op korte termijn beschikbaar zijn? Ga dan naar de website van Center Parcs en kijk naar alle dagen waarop je kunt aankomen. De beschikbaarheid is altijd actueel en je kunt bij wijze van spreken vandaag al kijken naar de last minute mogelijkheden met hond en morgen of overmorgen vertrekken. De variabele mogelijkheden kunnen van minuut tot minuut veranderen want ieder huisje of cottage met hond is online te boeken.

Center Parcs banner