Wintersport vakantie met hond

Een wintersport vakantie met hond boeken, het is heel goed mogelijk.
Wie een hond heeft en van wintersport, sneeuw en wandelen houdt, doet er goed aan een sneeuw wandel vakantie met hond te boeken. Dat is een wintersport vakantie met hond waarbij wandelen en genieten voorop staat. Veel honden vinden het heerlijk om in de bergen en sneeuw te wandelen. Je doet met een honden wintersport reis je huisdier ook een groot plezier.

Vuurwerkvrije vakantieparken banner

Wintersport chalet met hond of Landal Park boeken.

Omdat een wintersport hotel meestal niet zo een goede plek is voor een verblijf met je hond, kan je het beste een wintersport chalet, appartement of accommodatie op een vakantiepark huren. Bijvoorbeeld op een Landal Ski Life vakantiepark in Oostenrijk, Zwitserland of Winterberg ( Sauerland, Duitsland ). De Landal wintersport parken liggen direct aan de piste en een aantal parken zijn ingericht op een sneeuw vakantie met hond. Naast de honden vakantieparken in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland, kan je bij Landal ook in Tsjechië terecht.

wintersport lastminutes landal met hond

roompot honden welkom banner

Wintersport vakantie Oostenrijk met 2 of 3 honden.

Op wintersport naar Oostenrijk? Als je een vakantiehuis met hond wilt huren van een particulier, is het meestal mogelijk om een wintersport wandelvakantie met 2 á 3 honden te boeken.In de meeste particulier wintersport chalets en vakantiehuisjes zijn 1 tot 3 honden toegestaan. Voor een honden wintersport vakantie op een Landal park in Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland zijn er meestal 1 á 2 honden toegestaan. Meer honden zijn op de meeste wintersport vakantieparken Oostenrijk en andere landen niet welkom.

ontdek de beste hondenbungalows banner

vakantie met hond in de sneeuw

Met de auto op wintersport

Autovakantie met hond? In de meeste gevallen boek je een wintersport en auto vakantie. In de auto kan de hond comfortabel reizen en kan je binnen een dag naar je favoriete wintersport bestemming reizen. Houd er wel rekening mee dat je hond een dierenpaspoort moet hebben en inentingen verplicht zijn. En natuurlijk kan je huisdier geen uren achter elkaar in de auto kan zitten. Bij een wintersport vakantie met hond naar Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Frankrijk, Bulgarije of Tsjechië kan het verstandiger zijn om onderweg ergens een nachtje te verblijven. Op iedere route vind je wel honden hotels.

Center Parcs banner